"Google hesabınızda Google ile alakalı olamayan bir veri ihlali gerçekleşti!" ne demek?

I. Samurai Jack

Centipat
Katılım
18 Haziran 2023
Mesajlar
288
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sabah uyandım. Uyandıktan sonra telefona baktım ve hiçbir sorun yoktu ama telefonu kapatıp açtıktan sonra başlıktaki gibi ama tam hatırlayamadığım: "Google hesabınızda Google ile alakalı olmayan bir veri ihlali gerçekleşti!" bildirimi geldi.

Ardından art arda hesaplarınızda sorun oluştu diye mesajlar geliyor. Hesaplarımın hepsi Bitcoin ve iş hesaplarım. Şu an güncelliyorum ama veri ihlali nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@441401 eğer o sunucuya bir kez de olsa kayıt olmuşsanız hesabınız zaten sızdırılmıştır. Farklı şifreler kullanmanız, diğer hesaplarınızın doğrudan çalınmasını önlüyor. Tüm platformlarda iki aşamalı doğrulama, faktörü etkinleştirin.
Hocam bana uyari gelmedi anladigim kadariyla cr ile mailde ki sifresi ayni olanlara uyari gitmis anlayamadim. Bende her sifre farkli dedigim gibi. Google bildirim falan da yollamadi.
 
@441401 ben de anlayamadım da sizin her platformda şifreniz farklıysa sorun yok, sorun oluşturacağını düşünmüyorum. Gene de kendinizi garanti altına almak adına CrafttRise hesabınızın şifresini ve CrafttRise'a kayıt olurken kullandığınız mail hesabınızın şifresini değiştirebilirsiniz.
 
@441401 ben de anlayamadım da sizin her platformda şifreniz farklıysa sorun yok. Gene de CrafttRise ve CrafttRise'ye girerken kullandığınız mailin şifresini değiştirerek kendinizi garanti altına alabilirsiniz.
Tamamdir hocam sag olun. Bence sorun cikmaz sonucta ayni sifre degil ve bir tek o sitede sizmis ama yine de garanti altina almak icin deistirmem mantikli olabilir.
 
Bence de işinizi şansa bırakmayın derim. CrafttRise hesabınızın şifresini ve CrafttRise'a kayıt olurken kullandığınız mail hesabınızın şifresini değiştirin ve kendinizi garanti altına alın.
 
Bence de işinizi şansa bırakmayın derim. CrafttRise hesabınızın şifresini ve CrafttRise'a kayıt olurken kullandığınız mail hesabınızın şifresini değiştirin ve kendinizi garanti altına alın.
CR oynadigim yok zaten girsinler oynasinlar hic ugrasamam degistirmekle fakat maili degistirebilirim.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı