Eee ne zaman istediğimiz anda yükselttirebileceğiz ya? Hala 10 Mbps kullanıyorum. Hani 15 Mbps?
1000/50 olmayacak mıydı zaten hocam? Normalde 1000/20 diye biliyorum.Bulunduğum yerdeki internet hızını 1000'e yükselttim. Upload'ları halen 55 geliyor.
Hayır tam tersi, 1000/20 resmi sayı, 1000/55 bize gelen torpilli kısım. Yani 100 Mbit aboneleri 10 Mbite düşürdükleri gibi bizi de 20'ye düşürebilirler. Ama düşürmüyorlar sanırım.1000/50 olmayacak mıydı zaten hocam? Normalde 1000/20 diye biliyorum.
Hayır tam tersi, 1000/20 resmi sayı, 1000/55 bize gelen torpilli kısım. Yani 100 Mbit aboneleri 10 Mbit'e düşürdükleri gibi bizi de 20'ye düşürebilirler. Ama düşürmüyorlar sanırım.
Türk Telekom ile Türksat zamanında aynı firmaydı. Şimdi de bazı eski menholleri beraber kullanıyorlar, bizim sokağımızda da Türksat Kablo şebekesi halen Türk Telekom menholleri üzerinden geliyor, 1990lı yıllarda öyle çekildiği için kalmış, yeni menhol yapmamışlar. Sizin orada da bu şekil bir ortak kullanım vardır.Arkadaşlar bugün Türksat menhol koydu menhollere bir bizim sokaktaki Türk Telekom menholüyle bağlantı bir de bizim camiinin oradaki Türk Telekom menholden bağlantı yapıyorlar neden? Fotoğrataki menholden ama Türk Telekom yerine telefon yazıyor bir de menhol kapağı yuvarlak böyle dikdörtgen değil.
Türk Telekom ile Türksat zamanında aynı firmaydı. Şimdi de bazı eski menholleri beraber kullanıyorlar, bizim sokağımızda da Türksat Kablo şebekesi halen Türk Telekom menholleri üzerinden geliyor, 1990'lı yıllarda öyle çekildiği için kalmış, yeni menhol yapmamışlar. Sizin orada da bu şekil bir ortak kullanım vardır.
Sizin o Telefon yazan menhol 90'lardan kalma.
Şimd bizim 100/15 olan uploadlarımız 10'a mı düştü yeniden 15 olmayacak mı bununla ilgili bilgi var mı?
nee güzell, sizin gibi benim de 10 olmuştur herhalde. 2 hafta sonra göreceğim.Eki Görüntüle 1905733
Tam 00:05 de gitti 30sn sonra geldi.
Vallahi sevinçten evde bağıracağım bu saatte
Eki Görüntüle 1905736
Eki Görüntüle 1905743
Öncesi
Eki Görüntüle 1905745
Sonrası.
(Down SNR artma sebebi down hızını düştü modem yüzünden.)
Xahve benim up arttı![]()
Evet, 100 Mbit için Upload değeri artık 10. Er ya da geç 10'a düşecektir.Şimd bizim 100/15 olan uploadlarımız 10'a mı düştü yeniden 15 olmayacak mı bununla ilgili bilgi var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.