Mucize Kartal
Hectopat
- Katılım
- 17 Haziran 2022
- Mesajlar
- 4.807
- Çözümler
- 27
SSD'yi çöpe atman lazım!
SSD değil önce çakmağı alacak bir de torpil kasayı yan yatırıp torpili yakıp anakartın tam ortasında patlatacak.
SSD'yi çöpe atman lazım!
Bugün ezglobal hile indirdim kurulumu yaptığım esnada Kaspersky'dan uyarı geldi ve trojan olduğunu tespit etti. Şu an için bilgisayarımda virüs var mı?
Pardon onu söylemeyi unutmuşum.SSD değil önce çakmağı alacak bir de torpil kasayı yan yatırıp torpili yakıp anakartın tam ortasında patlatacak.
Evet. Adam beddua etmiş abim. İlla Ki Allah'ı karıştırmaya gerek yokBeddua nedemek biliyor musun?
Haklısınız. Diyecek bir şey yok.Arkada little Dark age çalıyor bu gaz oradan geliyor hem de yani hakkımızı yiyor ben 2 3 sene aralıksız oyun oynayıp ustalaşayım adam bir hile açıp beni yensin bu şimdi neylik siz söyleyin.
Viüs oldukları için olabilir mi?Hocam neredeyse tüm hileler virüs olarak tespit edilir endişelenmeye gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.