Evet arkadaş bunları belirtmeli.İkisi içinde gpon var ise fiberdir, arkadaşın cevap vermesi gerekir. İki bağlantıda gpon üzerinden fiber ise modeme gerek yok.
Evet arkadaş bunları belirtmeli.İkisi içinde gpon var ise fiberdir, arkadaşın cevap vermesi gerekir. İki bağlantıda gpon üzerinden fiber ise modeme gerek yok.
Gigafiber kullanıyorum kendi evimde onda GPON cihazı var. Kız arkadaşımın evinde yok.İkisi içinde gpon var ise fiberdir, arkadaşın cevap vermesi gerekir. İki bağlantıda gpon üzerinden fiber ise modeme gerek yok.
Kız arkadaşın için belirttiğim Keenetic'i al. Kendin içinde arkadaşın önerdiği iyi.Gigafiber kullanıyorum kendi evimde onda GPON cihazı var. Kız arkadaşımın evinde yok.
Şu anki evimde de o cihaza benzer bir modem var. Çekim gücü nasıldır bunun? Sinyal kaybı yaşar mıyım?
1000 Mbps için soruyorum.Zaten attığımız modem 300 Mbps. Kız arkadaşın 100 Mbps kullanıyor gayet yeterli.
Şu an evde kullandığınızın bu ürüne benzediğini sanmam. Belki dışını benzetmişsindir.1000 Mbps için soruyorum.
Normalde iyi cihazdır, ama ev yapımında kullanılan malzemeler, çevredeki wi-fi yoğunluğu,kullandığınız cihazlardaki wi-fi 6 performansı, parazit gibi bir dünya etken var.Şu anki evimde de o cihaza benzer bir modem var. Çekim gücü nasıldır bunun? Sinyal kaybı yaşar mıyım?
Şu an evde kullandığınızın bu ürüne benzediğini sanmam. Belki dışını benzetmişsindir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.