1000-2000 TL Arası Modem Önerisi

Fiber kullanmıyorum hocam. Paketim 75 Mbps ama ben 60 küsur hız alıyorum.
O zaman hocam iki alternatif olarak linkleri bırakıyorum.
Tercih ettiğiniz bir satıcıdan alabilirsiniz.

İleride Fiber Kullanacaksanız;

Fiber Kullanmayacaksanız;

O zaman hocam iki alternatif olarak linkleri bırakıyorum.
Tercih ettiğiniz bir satıcıdan alabilirsiniz.

İleride Fiber Kullanacaksanız;

Fiber Kullanmayacaksanız;

Hocam Hero modeli daha mantıklı duruyor. Uzun süre kullanacağım çünkü bu modemi, sürekli modem alamam . Altyapı yenilenirse Extra modeli yetersiz kalacak.

Peki hocam Hero modelinin fiyatında daha iyi modem var mı?

Mesela bu model nasıl? Keenetic Hero'ya tercih edilebilir mi?

Son düzenleme:
Hocam Hero modeli daha mantıklı duruyor. Uzun süre kullanacağım çünkü bu modemi, sürekli modem alamam. Altyapı yenilenirse Extra modeli yetersiz kalacak.

Peki hocam Hero modelinin fiyatında daha iyi modem var mı?

Mesela bu model nasıl? Keenetic Hero'ya tercih edilebilir mi?

TP-Link modemide iyi fakat evde kullanmak istediğiniz için Hero modelini öneririm

Rica ederim hayırlı olsun.
Evet doğrudur.
Teşekkürler hocam ama daha almadım. :) Büyük ihtimâl Keenetic Hero modelini alacağım, güzel bir modem tavsiye etmişsiniz. Ama birkaç sorum var.

Hero ile Hero 4G arasında 1250 TL gibi bir fark var. Hero 4G daha pahalı ama iki modem arasında pek bir fark yok, aksine Hero modeli Hero 4G'den daha iyi gibi. Bu fiyat farkının sebebi nedir? Sim Kart takılabildiği için mi yoksa? Bu yüzden bu kadar fiyat farkı olur mu?

Daha uzun vadeli düşünüp Wi-Fi 6 modemlere bakmak istedim. Keenetic markasını beğendiğim için onların modemlerine baktım. 3 tane Wi-Fi 6 routerları var ve sadece 1 tane Wi-Fi 6 modemleri var (Hero 4G+). Sadece bu markada değil, genel olarak diğer markalarda da Wi-Fi 6 modem az, genel olarak Wi-Fi 6 routerlar var. Bunun sebebi nedir?

Ev kullanıcısı için 4G gibi sim kart takilabilen modeller gereksiz, alınmamalı değil mi?

Bir de, Keenetic'i en iyi modeli Peak, ondan sonra Hero modeli değil mi?

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam ama daha almadım. :) Büyük ihtimâl Keenetic Hero modelini alacağım, güzel bir modem tavsiye etmişsiniz. Ama birkaç sorum var.

Hero ile Hero 4G arasında 1250 TL gibi bir fark var. Hero 4G daha pahalı ama iki modem arasında pek bir fark yok, aksine Hero modeli Hero 4G'den daha iyi gibi. Bu fiyat farkının sebebi nedir? SIM Kart takılabildiği için mi yoksa? Bu yüzden bu kadar fiyat farkı olur mu?

Daha uzun vadeli düşünüp Wi-Fi 6 modemlere bakmak istedim. Keenetic markasını beğendiğim için onların modemlerine baktım. 3 tane Wi-Fi 6 routerları var ve sadece 1 tane Wi-Fi 6 modemleri var (Hero 4G+). Sadece bu markada değil, genel olarak diğer markalarda da Wi-Fi 6 modem az, genel olarak Wi-Fi 6 routerlar var. Bunun sebebi nedir?

Ev kullanıcısı için 4G gibi SIM kart takilabilen modeller gereksiz, alınmamalı değil mi?

Bir de, Keenetic'i en iyi modeli Peak, ondan sonra Hero modeli değil mi?

Merhaba,

Öncelikle Hero 4G'ye SIM Kart takıldığını biliyorum. Bu sizin işine yarar mı yaramaz mı bilemem fakat Hero'yu almanızı öneriyorum aradaki farka değmez.

Hero 4G'de arayüzden rehberinizdeki kişilere veya başka bir telefon numarasına SMS vs. gönderebiliyorsunuz. Harici anten takabiliyorsunuz. Gibi özellikler var bunlar ev kullanıcısı için
gereksiz.

Wi-Fi 6 destekleyen modem yok diye biliyorum. Sadece Wi-Fi 6'yı destekleyen routerlar var şu an sadece.

Ev kullanıcısı için SIM kartının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Aradaki farka değmez.

Evet sıralama şu şekilde;

1-Keenetic Peak DSL
2-Keenetic Hero DSL
3-Keenetic Carrier DSL ve Keenetic Extra DSL (İki modemde aynı özelliklere sahip fakat Carrier modem Extra'dan sonra çıkartıldı diye biliyorum.)
4-Keenetic Omni DSL

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı