CoD MW2'de sahip olunan skinler MW3 çıktığında da kullanılabilir olacak mı?

emmartinedenrah

Centipat
Katılım
19 Mart 2023
Mesajlar
115
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cihaz adı DESKTOP-HJ8SJ6U
İşlemci 12th Gen Intel(R) Core(TM) i7-12700H 2.70 GHz
RAM 16,0 GB
Cinsiyet
Erkek
2023 Kasım'da çıkacak olan MW3 2000 TL olacakmış, o kadar skin açmak için uğraştık, bp aldık ama MW3 gelince bunlar çöp mü olacak, bilginiz var mı?
 
Aynı oyunu her sene fırına verip verip her sene daha pahalıya çıkartıyorlar. Beş para etmez kusura bakmasın COD'cular.
Doğru. Grafikler 2019'dan beri aynı gibi, oynanış veya animasyonlar aynı. Hikaye modunu ve Online'da silahları ve haritaları güncelliyorlar sadece.
 
Hocam MP için yeni haritalardan ve oynanış mekaniklerinin değişikliklerinden bahsediliyor. Tam anlamadım neler olacak aslında. Online modları da oraya taşınacak bence.
Bu tarz oyunlarda yeni haritalar ve bir takım inovasyonlar sürekli gelmekte zaten.

Örneğin 2019'da çıkan MW oyunu (COD MW 2019+ Multiplayer modları + Warzone 1) şeklinde kümelendirilmişti. Daha sonra MW2 çıktı bunu da (MW2+WARZONE 2+DMZ+diğer Multiplayer modları) şeklinde kümelendirdiler.. Benim anlatmak istediğim MW3 çıktığında her hangi farklı ve yeni bir kümelendirme olmayacağı yönünde.
 
Bu tarz oyunlarda yeni haritalar ve bir takım inovasyonlar sürekli gelmekte zaten.

Örneğin 2019'da çıkan MW oyunu (CoD MW 2019+ multiplayer modları + Warzone 1) şeklinde kümelendirilmişti. Daha sonra MW2 çıktı bunu da (MW2+Warzone 2+DMZ+diğer multiplayer modları) şeklinde kümelendirdiler. Benim anlatmak istediğim MW3 çıktığında herhangi farklı ve yeni bir kümelendirme olmayacağı yönünde.

Yani başta sadece hikaye modunun devamı niteliğinde olacağını söylemiştin de ona istinaden söyledim. Farklı MP haritaları, zombi modu ve hikayenin devamıyla birlikte gelecek. Ama anlamadığım şu; ben MW3 almazsam MW2 MP modunda MW3'ü satın alanlarla da mı karşılaşıcam? Karşılaşmayacaksam MW3 kendine ait Online modla çıkacak demektir... Neyse kafam yandı çıkınca göreceğiz artık.
 
Aynı oyunu her sene fırına verip verip her sene daha pahalıya çıkartıyorlar. Beş para etmez kusura bakmasın COD'cular.
2000 tl eder mi ? Hayır. Amerikalı veya Avrupalı olsan alınır mı ? Evet. Keşke aynı oyun olsa bu arada her sene online mekanikleri değişiyor.

Yani başta sadece hikaye modunun devamı niteliğinde olacağını söylemiştin de ona istinaden söyledim. Farklı MP haritaları, zombi modu ve hikayenin devamıyla birlikte gelecek. Ama anlamadığım şu; ben MW3 almazsam MW2 MP modunda MW3'ü satın alanlarla da mı karşılaşıcam? Karşılaşmayacaksam MW3 kendine ait Online modla çıkacak demektir... Neyse kafam yandı çıkınca göreceğiz artık
Yeni oyunun warzonea silahlari etkinlikleri vs geliyor, her oyunun kendi onlineı oluyor.
 

Geri
Yukarı