Eğer çok öne geçiyorsanız diğer koridorlara baskınlar yapmaya çalışın. Öne geçtiğinizde ormancınızı geri kalan koridorlara oynamaya zorlayın. Mümkünse en az 1 koridorda arkadaşınızla oynayın. Harita takibi yapın kazanmaya başlarsınız.
Hocam oyun gümüş 3 verdi ilk başta. Böyle insanlar yüzünden demire düştüm ben.Okudum? Hangi elodasın bilmiyorum ama her maç böyle adamlar gelmez. Her 3 maçın 2sini kazandırsan iyi elolara çıkarsın zaten.
Yemin ederim olmuyor. Defalarca denedim bir süre iyi gider belki ama sen 3 kişi de girsen 2 tane maymun geliyor zehir zıkkım ediyor oyununu ne tat bırakıyor ne tuz. Bu bir takım oyunu ve takımın kazanmak istemiyorsa asla kazanamazsın bu kadar basit. İstersen yırt bir yerlerini parçala ama kazanamazsın takım kazanmak istemiyorsa ve karşında iyi bir rakip varsa. Dediğim gibi en temizi sadece arena ve TFT oynayın. Hoş onlarda da kanser oluyorum ben ama o %70 kendi hatandan kaynaklı olduğu için çok koymuyor. Hani ben yaptım ben kaybettim diyorsun genelde. Şans faktörü ve yanındaki adam da %30'lık kısmı oluşturuyor kaybedince.Hocam peki Duo'lar Trio'lar bu olayı bitirebilir mi?
Hocam beşli girersek?Yemin ederim olmuyor. Defalarca denedim bir süre iyi gider belki ama sen 3 kişi de girsen 2 tane maymun geliyor zehir zıkkım ediyor oyununu ne tat bırakıyor ne tuz. Bu bir takım oyunu ve takımın kazanmak istemiyorsa asla kazanamazsın bu kadar basit. İstersen yırt bir yerlerini parçala ama kazanamazsın takım kazanmak istemiyorsa ve karşında iyi bir rakip varsa. Dediğim gibi en temizi sadece arena ve TFT oynayın. Hoş onlarda da kanser oluyorum ben ama o %70 kendi hatandan kaynaklı olduğu için çok koymuyor. Hani ben yaptım ben kaybettim diyorsun genelde. Şans faktörü ve yanındaki adam da %30'lık kısmı oluşturuyor kaybedince.
Oyun makronuz kötü demek ki. Düşük elo olan herkesin bahanesidir kötü takım. Oyunu bilen iyi bir oyuncuyu demire koysan 1 günde çıkar.Hocam oyun gümüş 3 verdi ilk başta. Böyle insanlar yüzünden demire düştüm ben.
Hocam oyun hepte jungle'a atmıyor ki? Diğer laneler için taktikleriniz var mı?Oyun makronuz kötü demek ki. Düşük elo olan herkesin bahanesidir kötü takım. Oyunu bilen iyi bir oyuncuyu demire koysan 1 günde çıkar.
Düşük eloda jungle öğrenirseniz her maçı kazanırsınız. Diana öneririm.
Gerçekten iyi oynayacak 5 kişi lazım onda da ve her zaman bulunmaz.Hocam beşli girersek?
Hocam ben düzgün oynadığıma inanıyorum. Gerektiğinde gankler atıp takımıma yardımcı oluyorum. TF'lerde ise ADC ve Support'u öldürüp ölüyorum. Bu düzgün Akali oynayışı değil mi zaten?Yanlış anlamayın ama o elodan düzgün oynasanız her türlü her Hero ile çıkarsınız oradan bireysel şekilde çok rahat çıkabilirsiniz oyun bilgi ve mekaniklerinizi geliştirin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.