LoL'de takım yüzünden sürekli kaybetmek

Yer
Aksaray
Daha fazla  
ADC ve destek oynamayı sevdiğim için botta oynuyorum. Genelde de kazanıyorum botu. 5/0 3/0 falan oluyorum sonra bir bakıyorum takım kule vermiş :D Daha bugün adam Fiora oynuyor, Malphite'ye ezildi. Fiora. Malph'a. Bu yüzden oynayamıyorum oyunu. Son 5-6 oyunu full kaybettim bu yüzden. Hani dk 30'a gelse belki taşırım ama adamlar dk 15'te ff veriyor :D Ne yapmam lazım benim? Pre olarak bir arkadaşım var ama o da sürekli giremiyor oyuna. Vallahi bıktım artık.

Pre olarak girmekten başka çaren yok, oyun yıllar geçtikçe tamamen takım oyununa çevrildi artık. Eskiden yine bir nebze tek başına taşıyabiliyordun falan ama adam akıllı karşına düzgün oynayan bi takım gelince imkansıza yakın artık.

ADC ve destek oynamayı sevdiğim için botta oynuyorum. Genelde de kazanıyorum botu. 5/0 3/0 falan oluyorum sonra bir bakıyorum takım kule vermiş :D Daha bugün adam Fiora oynuyor, Malphite'ye ezildi. Fiora. Malph'a. Bu yüzden oynayamıyorum oyunu. Son 5-6 oyunu full kaybettim bu yüzden. Hani dk 30'a gelse belki taşırım ama adamlar dk 15'te ff veriyor :D Ne yapmam lazım benim? Pre olarak bir arkadaşım var ama o da sürekli giremiyor oyuna. Vallahi bıktım artık.
Hocam ben bu sorunla ilgili bir konu açmıştım, bir bakın isterseniz. :)

Oyuna arkadaşlarınla girmediğin sürece League of Legends bir şans oyunu. Takımına kötü oyuncular geldiği zaman yapabileceğin bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı