YKS 2024 için paragraf kitabı önerisi

b0r4an

Hectopat
Katılım
27 Aralık 2020
Mesajlar
49
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Paragrafta halihazırda 20-30 net arası yapıyorum. Orta seviye zorlukta ve çözme süremi arttıracak kaynak önerilerinizi bekliyorum, iyi sosyaller.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Beğenmeme butonunu cidden gereksiz kullananlar var. Önerilen kitaplar güzel ve paragraf çalışmak gereksiz demek saçma. Ders kitabı değil de normal kitap alın okuyun, paragraf sorularına ciddi bir şekilde faydası oluyor.
Bazen insanlar sadece muhalefet olmak için böyle emojilerde bulunabiliyor :D sınavın 4 de 1 ini hatta daha fazlasını oluşturan ve uzun zaman alan kısmı için soru çözme deneme çöz demek ironik öğrenci tabii ki branş türkçe denemeleri çözecek denemenin çoğunu paragraf oluşturuyor fakat öğrencinin dil bilgisi kötü veya sıfıra yakınsa gelen sonuç ile hiç tatmin olmayacaktır boşa moralini bozacak ayrıca 2024 yks için uzun bir maraton var daha günde çözeceği 15-20 paragraf hem beyin için iyi olur hem kendini daha iyi hazırlamış olur sınava.
 
Bazen insanlar sadece muhalefet olmak için böyle emojilerde bulunabiliyor :D sınavın 4 de 1'ini hatta daha fazlasını oluşturan ve uzun zaman alan kısmı için soru çözme deneme çöz demek ironik öğrenci tabii ki branş Türkçe denemeleri çözecek denemenin çoğunu paragraf oluşturuyor fakat öğrencinin dil bilgisi kötü veya sıfıra yakınsa gelen sonuç ile hiç tatmin olmayacaktır boşa moralini bozacak ayrıca 2024 YKS için uzun bir maraton var daha günde çözeceği 15-20 paragraf hem beyin için iyi olur hem kendini daha iyi hazırlamış olur sınava.

Paragraf denilen şey AYT'de bile var. Deneme çözme konusunu konuyu oturttuktan sonra yapmak lazım. Bence geç kalınmış, paragraftan en az 1 2 kitap bitirmiş olmak lazım yaz biterken.
 
345 Paragraf 0 Risk kitabı iyi deniyor. Genel olarak da bu yayınevinin kitapları çok kaliteli oluyor, daha önceden kullanmıştım birkaç kitabını.
 
İnsanların okuma ve kavrama konusunda sıkıntılar çektiği ortada. Bir test kitabına 100-200 Tl verilmesinden çok bu paralara alınacak farklı farklı yayınların Türkçe denemeleri kişiye daha yararlı olacaktır. Kendisinin bir deneme çözüyor oluşu hem psikolojik olarak onu havaya sokacak hemde süre tutarsa kendi performansını da görmüş olacak. Boş yere zaman öldürmeye gerek yok. Denemeler test kitaplarından daha yararlı. Test kitabı bitirmektense kişi kitap okuyarak zaman öldürebilir. En azından kendi genel kültürünü yükseltir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı