Fiber internet destekleyen modem tavsiyesi

AirTies Firmware güncelleme konusunda çok sıkıntılı. Tavsiye etmiyorum.
Wifi aç kapa ve Bittorennt özelliği dikkatimi çekmişti. Vdsl modemlerde anten içinde oluyor sanırım wifi kullanırken sıkıntısı çekermiyim. Tek katlı ev ortamı içinde mesafe olarak. Bu konuda bilgisi olan biri beni aydınlatırsa sevinirim. Ayrıca son bir husus olarak modem almak için gittiğim mağazada bilgisayar bölümündeki eleman bu modemlerin üstünde vdsl yazdığına bakmayın ben çok ürün iadesi aldım. Fiber destekli modemler 10 gün sonra gelicek dedi. (Linksys model)
 
Tek katlı evde sorun yaşayacağınızı sanmam. Torrent kullanacaksanız AirTies da alınabilir.

Sanırım ikiside genel özellikler olarak işimi görüyor. Recep abi Airtes Firmware güncelleme konusunda sıkıntılı demişti. Ne tür sorunlar oluyor acaba bu modemde. Forum da çoğu arkadaşımız güncelleme ile ilgili sorun yaşıyordu sanırım.
 
Hocam bu olayı anlamadım. Şimdi sizde çakma fiber var anladıysam. FTTC türü. VDSL üzerinden mi alacaksınız ? Daireye kadar CAT 6 kablo döşediler mi ?
 
Benim tarifem 20 mbps e kadar olan bir tarife fakat ben internetimde hız sorunu ve kopmalar yaşıyorum. Bu konu üzerine TTnet i aradığımda onlar bana sizin modeminiz bu hızı desteklemiyo yeni bir modem alınız dediler. Vdsl özelliği olan bir modem almam gerekiyormuş. Altyapının desteklendiği söylendi.

- - - Güncellendi - - -

Bu iki modemden birine alsam sıkıntı çekermiyim? Başka vdsl fiber uyumlu modem önerebilecek varmı ? Yani bunu al daha iyi dediğiniz. Satış elemanının 10 gün sonra yeni modeller gelicek onları bekleyin lafına takıldım açıkçası.
Modemi yarın alıcam tavsiyeleriniz için saolun.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı