Arkadaş arıyorum

Açıkçası yapman gereken şey ya daha sosyal olup gerçek hayatta arkadaşlar edinmen ya da yalnızlığa alışman sanal bir arkadaşlığın sana iyi geleceğini sanmıyorum

Kanka sorun o zaten asosyal istiyorum ben. Anlayamazsın çünkü tercihlerim ve sebeplerim yüzünden öyle oldum.

Açıkçası yapman gereken şey ya daha sosyal olup gerçek hayatta arkadaşlar edinmen ya da yalnızlığa alışman sanal bir arkadaşlığın sana iyi geleceğini sanmıyorum.

Sorunlarımı ben çözemiyorum. Sosyal olmamı bekleme kanka. Her türlü yönetimi denedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tipik ergen diye yorumladım. Hocam öyle buraya yazıp da arkadaş bulamazsın. Sosyalleş. Ben sosyalleşemiyorum diye de ağlama bence. Sorunlarını sen çözeceksin.

Sana bakınca insanları önyargılayan, tanimadan etmeden konuşan... Bir insanın daha sorunumu bile bilmiyorsun bana laf ediyorsun. Aynen olur, dışlandım ve hor görüldüm. Sen bunu anlayamazsın.

Takma kafana güzel kardeşim daha çalışacağın iş yerinden arkadaşın olur üniversiteden arkadaşın olur. Olur da olur elbet

Ya reis dertlerimi anlatacak konuşacak birisi lazım. Cidden gerçek hayatta olmuyor. Sonum kötü gibi hissediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana bakınca insanları önyargılayan tanimadan etmeden konuşan bir insanın daha sorunumu bile bilmiyorsun bana laf ediyorsun aynen olur dışlandım ve hor görüldüm sen bunu anlayamazsın

Ortaokulda zorbalığın kralını gördüm canım. Yine diyorum, tipik ergensin. Ben de chatlere girer yazardım arkadaş arıyorum diye ancak gerçekliğin sosyal medyada değil dışarıda öğrendim. Hiç olmazsa bile yoldan birini çevir muhabbet et hacı. O kadar mı asosyalsin. İnternetten klavyenin başında arkadaş arıyorum demekle olmaz bu işler. Sen kendin sosyalleşeceksin. Seni gayet iyi anlıyorum, aynı şeyleri ben de yaşadım kral. Ancak sonrasında gerçek hayatın dışarıda olduğunu fark ettim. Dışarı çık, arkadaş edin. Buradan arkadaş BU-LA-MAZ-SIN. Umarım anlatabilmişimdir sana güzel kardeşim. Dışarı çık, hayatının tadını çıkar.

Hocam Discord varsa ekleyem konuşalım olmaz mı?

Hocam insanlarla bu kadar kolay ilişki kuracağınız akımına kapılmayın. Adam sadece yanıt vermiş mesajına sen DC ver diyorsun. Yahu bu neyin kafası bre? Hayatımın sonuymuş oymuş buymuş vs. geçeceksin. Gerçek hayat dışarıda dışarıda. Git sosyalleş. Sorunlarını dinleyecek birisi olacak ama buradan olmayacak. Yahu yüzünü bile görmediğin birine nasıl her şeyini anlatırsın? Ruh hastası mısınız? Dediğim gibi; sosyalleş. Derdine çareyi başkalarda arama, sen bul.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı