Lise çok kötü geçiyor

Kargaşa

Hectopat
Katılım
25 Ağustos 2021
Mesajlar
1.657
Çözümler
2
Yer
Ankara
Daha 2. gün olmasına rağmen hiç sosyalleşemedim zaten çocukluktan beri hep sessiz birisiyim fakat arkadaşlar arasında sosyal birisiyim. Fakat hiç uyum olduğum birisi yok tek oturuyorum insanlar bana dik dik bakıyor. Bugün başkan seçimleri vardı hoca beni seçti yazmam için kalktım bende istemeden büyük küçük yazdım. Hoca çekil dedi ve herkes güldü. Gülme komşuna gelir başına sözünü ele alarak ne utandım ne de kendime güldüm. Hocada ilk gülen kişiyi azarladı öylece geçti. Kızlar bana tip tip bakıyor nedense. Ne yapmalıyım hiç sosyal değilim.
 
Zaten durup dururken sosyalleşemezsin azıcık atak ol konuş fikir sun halı saha yapalım de avm’ye gidelim de her teneffüs oturma ama illa ki alışacaksın.
 
Bir ortama girmeyi denesen ben 10. sinifa gectim arkadaslarda bizimle 5-6 kisi hep birlikte takiliyoruz yenilerde yanimiza geldi hani 5-6 kisi sana gelmez senin gitmen lazim liseye ilk gectigimde bende zorlanmistim.
 
İlk günler böyle geçer kendi sınıfında arkadaş bulamıyorsan farklı sınıflardan bul kendini bir nebze iyi hissedersin
 
Bende 10.sınıftayım normalde çok sosyal birisiyimdir ama fen lisesi kazanınca orada kendim gibi çok sosyal adam bulamadım ayrıca gıcık hocalar yüzünden başarılı olmama rağmen derslerde de çekingenim, sıkılıyorum ve okuldan nefret ediyorum. Hocalar zaten gıcık ama iyi tarafından bak eninde sonunda geçecek bu insanlar hayatında geçici insanlar YKS'den sonra muhtemelen ne arkadaşlarının ne de öğretmenlerinin yüzünü bir daha gitmeyeceksin.
 
İlk günler böyle geçer kendi sınıfında arkadaş bulamıyorsan farklı sınıflardan bul kendini bir nebze iyi hissedersin.

Diğer sınıftan 2 arkadaşım var onun ile takılıyoruz.

Zaten durup dururken sosyalleşemezsin azıcık atak ol konuş fikir sun halı saha yapalım de AVM'ye gidelim de her teneffüs oturma ama illaki alışacaksın.

Tabii durup dururken sosyalleşemem ama herkes konuşuyor gürültü kahkahalar ben en ön sırada tek oturmuş sağı solu izliyorum o kadar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı