Hocam valla kafayı yedirten bi durum bu sene meslek lisesinden mezun oldum ve okuduğum okul seninle neredeyse aynı durumdaydı biliyosun türkiyedeki çoğu lise böyle fen yada özel liseler hariç. sana önerim kendine iyi bir arkdaş ortamı yapmak illa aynı sınıfta olmaya bilir eğer yalnız kalırsan çok ezerler tek takılmaman gerekli kafa dengi yanında olacak bir arkadaş az da olsa iyi gelicektir hocalar konusuna gelince illa hocalar tarafından eğitim almana gerek yok kitaplarının konu bölümünde hangi konudaysan youtube yada farklı mecralarda o konuyu araştırıp kendi kendine öğrenebilirsin hocalar senin için sadece sınava giriş bileti olarak say.Bugün nakil aldırdım fakat aldırmaz olaydım. Yeni sınıfa geldim ve en az 5-6 tane kalmış öğrenci Full boyalı kızlar ve Adidas'lı kekolar vardı. Sorun şu ki bu okul Anadolu lisesi ve 92 puan ile alıyor. Hocalar desen takmıyor mesela bugün matematik dersi vardı ileride gitmişlerdi anlamadığım yeri sordum fakat hiç takmadı düz anlattı yazısı vb. çok kötüydü. Diğer hocalar desen iğrençler. Ortam daha kötü kalmışlardan bir kız teneffüste tahtaya çıkıp elinden sigara çıkarıp ağzına attı sonra dans etmeye başladı saçma bir şekilde. Haftaya veya aylık nakiller açık mı? Ne yapmam lazım Allah için?
Hocam vallahi kafayı yedirten bir durum bu sene meslek lisesinden mezun oldum ve okuduğum okul seninle neredeyse aynı durumdaydı biliyorsun Türkiye'deki çoğu lise böyle fen ya da özel liseler hariç. Sana önerim kendine iyi bir arkdaş ortamı yapmak illa aynı sınıfta olmayabilir eğer yalnız kalırsan çok ezerler tek takılmaman gerekli kafa dengi yanında olacak bir arkadaş az da olsa iyi gelecektir hocalar konusuna gelince illa hocalar tarafından eğitim almana gerek yok kitaplarının konu bölümünde hangi konudaysan YouTube'ya da farklı mecralarda o konuyu araştırıp kendi kendine öğrenebilirsin hocalar senin için sadece sınava giriş bileti olarak say.
Bugün nakil aldırdım fakat aldırmaz olaydım. Yeni sınıfa geldim ve en az 5-6 tane kalmış öğrenci Full boyalı kızlar ve Adidas'lı kekolar vardı. Sorun şu ki bu okul Anadolu lisesi ve 92 puan ile alıyor. Hocalar desen takmıyor mesela bugün matematik dersi vardı ileride gitmişlerdi anlamadığım yeri sordum fakat hiç takmadı düz anlattı yazısı vb. çok kötüydü. Diğer hocalar desen iğrençler. Ortam daha kötü kalmışlardan bir kız teneffüste tahtaya çıkıp elinden sigara çıkarıp ağzına attı sonra dans etmeye başladı saçma bir şekilde. Haftaya veya aylık nakiller açık mı? Ne yapmam lazım Allah için?
Hocam vallahi kafayı yedirten bir durum bu sene meslek lisesinden mezun oldum ve okuduğum okul seninle neredeyse aynı durumdaydı biliyorsun Türkiye'deki çoğu lise böyle fen ya da özel liseler hariç. Sana önerim kendine iyi bir arkdaş ortamı yapmak illa aynı sınıfta olmayabilir eğer yalnız kalırsan çok ezerler tek takılmaman gerekli kafa dengi yanında olacak bir arkadaş az da olsa iyi gelecektir hocalar konusuna gelince illa hocalar tarafından eğitim almana gerek yok kitaplarının konu bölümünde hangi konudaysan YouTube'ya da farklı mecralarda o konuyu araştırıp kendi kendine öğrenebilirsin hocalar senin için sadece sınava giriş bileti olarak say.
Allah kurtarsın. Açığa geçmeyide kaldırdılar gelde bunların içinde oku.
Senin o dediğin tiplerle 4 senemi geçirdim son senem akıl sağlığımı kaybetmedim Allah'a şükür bizim sınıftaki kızları görsen 1.47 boyunda 2metrelik adam istiyor saçma saçma sesini incelttip ilgi çekmeye çalışan kızlarla dolu sözde çok kaliteli bir liseydi 9 pandemiyle geçti Allah'tan 10 desen oda maskeliydi tam olarak liseye girişmemiştik pandeminin etkileri vardı 11 olduk tam okulun artık oturduğu pandemisiz bir yıl oldi ve bu dangalaklarla her günümü geçirdim fittnesa gidip bir egolara giren ama tek yumrukta komaya girecek tiplerinden mi bahsedersin ben bunlarla çok psikolojik zorbalık gördüm sırf kilom yüzünden son senem bu insanlardan kurtulmak için bildiğiniz çubuk çektim ufak duvara gün sayıyorum cezaevi gibi pardon cezaevi hafif kalır tam bir hayvanat bahçesi gibi bir sınıf eris varyantı vesaire pandemi tekrar başlarsa yırtarsın diye düşünüyorum tabii benim gibi son seneysen ama yok 9.sınıfsan 4 sene o dingilleri çekeceksin Allah kurtarsın.
Bu arkadaşın yorumuna katılıyorum yalnız kalanı eziyorlar.
Tek çıkış pandemi bunlarla okumaktansa eristen gebermeyi eğlerim.
Hayvanat bahçesi dediğiniz yerde hayvanlar bile böyle eşeklik etmiyorlar. Benim de artık 4 senem kaldı bakalım ne olacak. Allah kurtarsın.
Hayvanat bahçesi dediğiniz yerde hayvanlar bile böyle eşeklik etmiyorlar. Benim de artık 4 senem kaldı bakalım ne olacak. Allah kurtarsın.
Biraz daha konuyu acar misiniz? Ne sorunu var tam olarak neyden memnun degilsiniz.Aynı durumda maalesef. İsterseniz öğrencileri ile bizzat tanıştırabilirim.
Biraz daha konuyu acar misiniz? Ne sorunu var tam olarak neden memnun degilsiniz.
Sözde tecrübeli yıllardır öğretmen olduğu için kıdemi olan kişiler yüzünden ders işlenmiyor. Onun dışında okulun ve eğitim sisteminin bozulmasıyla birlikte ortamının çok bozulması. Eskisi gibi prestiji kalmadı okulun.
Bence yanlış düşünüyorsunuz. Çok yüksek puanla alıyor. Her türlü iyidir okul.Sözde tecrübeli yıllardır öğretmen olduğu için kıdemi olan kişiler yüzünden ders işlenmiyor. Onun dışında okulun ve eğitim sisteminin bozulmasıyla birlikte ortamının çok bozulması. Eskisi gibi prestiji kalmadı okulun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.