5000 TL bütçe ile monitör önerisi

Söylemeye çalıştığım şey şudur. Renk konusunda yetersizden kastim o monitore o parayı vermek yerine daha doğru renkleri sunan bir monitöre şu parayı vermek daha mantıklıdır.
Ben daha ucuz bir monitör gönderdim. İkiside hemen hemen benzer özelliklere sahipler. Ayrıca Asus kalitesi diye bir şey vardır, bilgilendirmek isterim.
 
Neden Philips?
Tepki hızı nasıl aynı mı? Daha iyi mi? Düşük mü?
Görüntü kalitesi aynı mı? Düşük mü? Daha iyi mi?
Görüş açısı nedir? Aynı mı? Düşük mü? Daha iyi mi?


Renkler nasıl mesela?
Hocam ben philipsin renklerini yeterli buluyorum. Grafik tasarımda da kullanıyorum aynı zamanda f/p olarak eksikliğini hissetmedim. Bir eksigi hoparlörü kötü. Hayir Aoc ile farkı yok belki Aoc daha iyidir ama ben 500tllik bir farka degecegini sanmıyorum.
 
Ben daha ucuz bir monitör gönderdim. İkiside hemen hemen benzer özelliklere sahipler. Ayrıca Asus kalitesi diye bir şey vardır, bilgilendirmek isterim.
Tabii ki de Asus kaliteli hemde aşırı. Ama her monitörü öyle değil ki?

4 ms tepki süresi.
Bir arkadaş griden griye 1ms atmıştı. Onun dışında 1ms bir monitor gösterebilir misiniz? Gtg olacak.
(Bu fiyatta stokta olan)
 
Hocam ben Philips'in renklerini yeterli buluyorum. Grafik tasarımda da kullanıyorum aynı zamanda F/P olarak eksikliğini hissetmedim. Bir eksigi hoparlörü kötü. Hayir AOC ile farkı yok belki AOC daha iyidir ama ben 500TL'lik bir farka degecegini sanmıyorum.

Hocam 500 fark olsa da sanırım AOC almayı tercih edeceğim, şunu sorayım, yukarıda atılan ASUS bunların 2 sindende daha kötüdür değil mi?
 
Hocam, masanız kısa olabilir istediğiniz ölçüye indirip yükseltebilirsiniz. Maalesef arkadaşın attığı asusta bu yok. Kod falan yaziyorsaniz zaten ayaklı bir monitör almak zorunlu gibi bir şey. Eksisi yok artısı var.
Oyun oynarken bile lazım oluyor bu bana, iyimiş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı