5000 TL bütçe ile monitör önerisi

Evet kapatmışlar satmayı şu an büyük ihtimal ölü piksel filan çıkarsa çok uğraştırırlar da yapacak bir şey yok bu fiyata daha iyisi yok dedi herkes

@375274 @Lory7 üstteki Philips nasıl?

AOC modelinin rakibi gibi duruyor. Parlaklığı 50 nit daha düşük ve hareket açısı biraz daha yüksek bir monitör. Tuş kontrolleri kesinlikle farklı biri arkada bir adet joysticke sahip diğeri ise panelin altında tuşlar olacak şekilde tercih yapılmış. AOC VGA girişine sahip diğerinde yok portlarda farklı yani. Renk kaliteleri benziyor galiba, yani hangisi ucuzsa o tercih edilebilir ikisi de üzmez zaten forumda bazı hocalar bu modeli de öneriyordu hatırlıyorum ben.

AOC'nin Windows uygulaması var ve bu büyük rahatlık tabii bunu da es geçmemek lazım. AOC bir tık daha başarılı. AOC'nin adaptörü bile içerdeymiş. 😀

Son düzenleme:
Tek kelimeyle kötü. 4ms ve 250CD parlaklık iyi değil.
Değil. Her satıcı 4ms yazmıyor fakat her monitörde olduğu gibi buda mrpt 1 MS gtg4 MS. Bu fiyatta zaten gtg 1ms bulamazsın. Doğrusunu yazmış satıcı. Tek sıkıntısı parlaklık oda gece kullanirken hissettirmiyor.

Tek kelimeyle kötü. 4ms ve 250CD parlaklık iyi değil.
Bütün bu yorumdaki monitörler 4ms tam araştırsan.

@375274 @Lory7 Üstteki Philips nasıl?
Dostum kimse kullanmamış bilmiyor monitörü. Aoc dışında diğer monitörlerden kat kat iyi. Fakat aoc bir tık daha iyi sayılır. 4ms yazmasına aldırmış büyük ihtimal insanlar fakat aocda 4ms? 🙂 veya diğerlerinde. Yeni çıkan bir monitör kimse haberdar bile değil. Fakat epeye girip aldığı puana bakarsan AOc dışında üstünde puan alan olmamış bu fiyatta stokta olan.

Arkadaş 5 bin TL bütçem var demiş sen 11 bin liralık monitör yollamışsın.
Dostum 4999 TL ben mi yanlış görüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı