Kaan Kazgan ve Savaş Cebeci kavga etti!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen 13-16 yaş arası çocuklara ordu mu diyorsun? Adam silahlı şahıslarla gelip bir anda saldırıyor ve sen onu savunuyorsun.

13-16 yaşındaki çocukların belinde silah olmadığı ne malum? Ruhsatsız silah taşımanın yaşı mı vardı? Savaş Cebeci de aynı şeyi yaptı. Savunduğum bir şey yok. İkisi de saçma sapan hareket ediyor. Profesyonel insanlara yakışacak hareketler değil bunlar.
 
  • Beğen
İfadeler: Hds
Kaan çok saçma davranmış ekip ile gitmeler karşındaki adamı dinlemeden saldırması ringe gitmeyi reddetmesi. Neticeye bakmak lazım tabii.
Ekibin silahlı olması normal karşılanabilir bence Cebeci'nin ekibinin boş olmayacağını varsayarak önlem almışlardır.

Ya adamın profesyonel alanı zaten ring ringde çok daha kötü yapardı savaşın enerjisi bitince zaten olay bitiyor adam zor nefes alıyor kilodan.
 
Zaten kullanılan ifade abartı bu belli azıcık aklı mantığı olan kişi de Kaan kazganın savaş cebeciyi harcayacağını bilir bunu düşünmeye dahi gerek yok. Benim yakıştıramadığım şey ise profesyonel bir sporcunun bu denli düşük seviyeli bir kavgaya tutuşması.
Dalları farklı ve yaş farkı da var zaten. sonuç belliydi.
 
Bir anda saldırıyor derken?
Videoları izlemedin herhalde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Merak etme 3-5 kere izledim. Birden saldırıyor. 321 başla deyip hemen saldırınca adil olmuyor.
 
Bence önlem almak içindi. Birkaç gün önce Savaş Cebeci arkasında 50 kişiyle story atarsa adamlar da boş gelmezler. Sizin üstünüze 50 kişinin koşma olasılığı olduğu bir kavgaya boş gider misiniz?
Tabi ki gitmem. Doğru diyosunuz.
 
Kesinlikle usulüne göre yapılmış bir dövüş değil. Liseli sokak kavgası mı yoksa bir profesyonel dövüşçünün bulunduğu bir maç mı belli değil.

Öncesine bakarsak Ring'e çağrılmasına rağmen lisedeki kavgaya gelmişçesine kavga eden bir profesyonel dövüşçü var.

Zaten kullanılan ifade abartı bu belli azıcık aklı mantığı olan kişi de Kaan kazganın savaş cebeciyi harcayacağını bilir bunu düşünmeye dahi gerek yok. Benim yakıştıramadığım şey ise profesyonel bir sporcunun bu denli düşük seviyeli bir kavgaya tutuşması.

Maadem düzgün bir dövüş olacak Ring'e çıkıp usulüne göre bir dövüş yapılır ve olay çözülürdü. Hiç yakışığı olmayan bir kavga ve yakışığı olmayan bir zafer.
Ring dolu diyorlar.
 
Kim sallar "sokak dövüşü" muhabbetini sanırsın burası Amerika ve herkesin taşıma ruhsatı var. Bir taraf sporcuysa diğeri de kendini antrenör vb. olarak tanımlıyorsa sizin yeriniz salonda dövüşmektir. Böyle zibilyon tane örneğini görürsün yurt dışında da. Birbirlerine meydan okurlar giderler salona.

Bir de bunlar en başından beri "sokak dövüşü yapacağız" diye mi anlaştılar? Benim duyduğum salona çağırıyordu savaş en son. İkisi kendi arasında sokakta kapışacağız diye önceden konuştularsa orasını kaçırmışımdır.

Savaşın kendisi zaten sokakta istedi videolarda ben bu çevredeyim diyor ringge gel falan demiyor ayrıca Kaan'ın profesyonel olduğu alan ring zaten ringde olsa daha kötü olurdu savaş için bu bariz şekilde ortada.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı