KYK yurtları nasıl oluyor?

momedibi314

Femtopat
Katılım
22 Eylül 2023
Mesajlar
32
KYK yurtlarında kalanlar, kalmış olanlar var mı aramızda ?
Nasıl tip insanlar geliyor diye merak ediyorum hiç sıkıntı yaşayanınız var mı?

Tanışma olayı, arkadaşların birbiri ile anlaşması vs bilen varsa anlatmasını beklerim.
 
Her tip insan geliyor. Aynı odada kaldıkların asıl önemli olanlar. Tanışma her yerdeki ile aynı, anlaşmak aynı odada zor olan taraf. :)
 
Her tip insan bulunuyor, eğer bazı takıntıların ve düzenin varsa alışman çok zor. Şanslıysan düzgün insanlar düşerse bir o kadar eğlenceli geçebilir. Fakat tam tersi olursa dayanılmaz bir hal alır.
 
En önemlisi odandaki insanların temiz olması. Ter, ayak, kirli çamaşır kokusu bunlar dayanılır şeyler değil. Diğer meseleleri halletmek daha kolay. 18-20 yaşına gelmiş bir yabancıya temizlik öğretmek zor.
 
Odandaki diğer arkadaşların iyi olması için dua et çünkü başka çaren yok.
 
@181951 Yurtta hiçbir zaman kalmadım zaten rahatıma ve düzenime düşkün bir insanım kimseyle de yapamam. YouTube üzerinden bununla ilgili birkaç video izleyince insan iyice istemez oluyor. Fakat şartlar gereği herkes dişini sıkıyor.
Haklısın ama artık erişkin bir yaşta olan insanların beraber yaşadıkları insanların yaşam alanlarına saygıları olmalı, KYK yurdunda bu çok şansa yaşanan bir durum. Aynı odada kaldığım ve hala görüştüğüm bir arkadaşım da var ama aynı odada kaldığım yolda görsem yüzüne bile bakmam dediğim insanlar da oldu. Ve bu kişilerin değişme olayı çok sık yaşanınca sinir bozucu geldi, sonuçta elbette yanımızda olanlarla yaşamak zorundayız ama her 2 ayda bir kişiler değişince adapte olmak derken tekrar bir süre sıkıntılar yaşanıyor.
 

Geri
Yukarı