En abartılan dizi / film nedir?

1695993506445.png
 

Atsaydın finaldeydik be Baroni. Ne güzel 8 yiyenlerle dalga geçerdik.

Ya ben genel olarak dünya çapında Türk dizilerinin abartıldığını düşünüyorum yani millet konul po*no izlemeyip sırf Türk dizi izleyen var zaten farksız da ben alayını saçma buluyorum tabii kaliteli olanlar var behzat ç gibi

Yalı çapkını en doğru örnek RTÜK AFK kalmış herhalde.
 
Atsaydın finaldeydik be Baroni. Ne güzel 8 yiyenlerle dalga geçerdik.



Yalı çapkını en doğru örnek RTÜK AFK kalmış herhalde.
ya işte insanların baskın yaşadığı sapkın duygularının gerçek sümülasyonunu görünce ağızları açık kalıyor fantazisi aşkını rahat yaşmayan millet na böyle sapık oluyor . gerçi avrupada da rehabet görüyor bizim diziler
 
Maalesef doğru.

Ek olarak The Walking Dead. İzleyecektim fakat 6. sınıf çocukların editlerini göre göre soğudum. Belki izlerim bi' ara.
Zombi salgını çıktığı zaman Negan olacağım diyen 5. Sınıfları aklıma getirince dizinin adını unutasım geliyor, ama sağlam diziler ikiside şuan 2. Sezondayım The Walking Dead'te.
 
Nesi güzel ki yani açıklarsan belki yanlış mı anladım acaba filmi bilmiyorum çünkü bana bayağı saçma geldi.

Hocam filmde ki beyin kapasitesi olayı gerçekte olabilen bir şey. İnsan beyni gerçektede çok gizemli ve çok fazla sayıda bilgiyi depolayabilir. Eğer beyin kapasitesi 100% olursa insanın yapabileceklerinin gerçekten sınırı olmaz. Bilmeniz gerekir ki telekinezi olayı belirli bir beyin kapasitesinde çok kolay bir şekilde gerçekleşebilir. USB olayına gelirsek, filmin sonunda beyin kapasitesi artıyor ve zamanda yolculuk yapıyordu hatırlıyor musunuz? O sırada USB'ye insanların bugünkü teknolojiyle ulaşamayacağı birçok şeyi depoluyordu. Evrenin yaratılışını, insanın gelişimini ve evrenin sırlarını depoluyordu. Uyuşturucu beyine yüklendikçe beyin kendini geliştiriyor ve düşünme yetisini olabilecek en üst seviyeye çıkarıyordu. Kısaca beyin ucu bucağı olmayan bir okyanus ve sırlar ile kaplıdır, insan beynini ve mantığını çalıştırırsa bulamayacağı teknoloji, yapamayacağı icat ve yapamayacağı yolculuk kalmaz. İşte filmin kısaca anlatmaya çalıştığı şey budur bence.
 
Hocam filmde ki beyin kapasitesi olayı gerçekte olabilen bir şey. İnsan beyni gerçektede çok gizemli ve çok fazla sayıda bilgiyi depolayabilir. Eğer beyin kapasitesi 100% olursa insanın yapabileceklerinin gerçekten sınırı olmaz. Bilmeniz gerekir ki telekinezi olayı belirli bir beyin kapasitesinde çok kolay bir şekilde gerçekleşebilir. USB olayına gelirsek, filmin sonunda beyin kapasitesi artıyor ve zamanda yolculuk yapıyordu hatırlıyor musunuz? O sırada USB'ye insanların bugünkü teknolojiyle ulaşamayacağı birçok şeyi depoluyordu. Evrenin yaratılışını, insanın gelişimini ve evrenin sırlarını depoluyordu. Uyuşturucu beyine yüklendikçe beyin kendini geliştiriyor ve düşünme yetisini olabilecek en üst seviyeye çıkarıyordu. kısaca beyin ucu bucağı olmayan bir okyanus ve sırlar ile kaplıdır, insan beynini ve mantığını çalıştırırsa bulamayacağı teknoloji, yapamayacağı icat ve yapamayacağı yolculuk kalmaz. İşte filmin kısaca anlatmaya çalıştığı şey budur bence.

Evet anlatmaya çalıştığı şey pratikte çok güzel hani şahsen güzel işlense çok daha zevk alırdım. Saçma bir mafyadan uyuşturucu alınca böyle bir güç kazanması hani sanki dandik bir süper kahraman filmi izliyormuşum gibi hissettirdi bana orada zaten biraz soğudum. Film ilerledikçe de böyle tanrısal bir varlığa dönüşmesi falan iyice çığrından çıktı komik hale geldi hepten soğudum filmden 2 yıldız verdim filme o da oyunculuklar ve teması güzel olduğu için.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı