Elden Ring nasıl öğrenilir?

gutslquaz

Centipat
Katılım
14 Mart 2023
Mesajlar
204
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 3 saat oynadim yaklaşık, level sistemini açtım, kurt büyüsünü aldim ve birkaç level bastim fakat oyunda ne yapmam gerektiği hakkında en ufak bilgim yok şu an, hani gerçekten ilk bossa gittim half damage atıp öldüm. Ne yapmam gerek? Oyunu nasıl öğrenebilirim ve kimseye muhtaç kalmadan oynayabilirim?
 
Bazı bilgiler için rehber videosu izleyeceksiniz bir de oynaya oynaya öğrenmek gerekiyor.

Oynuyorum gerçekten fakat herkes farklı Build çıkıyor. Daha sistemi anlamadan adam şimdi şuraya gideceğiz ardından şuraya diyor ve ilerliyor. Ben yapamıyorum.
 
İzledim bir kaç kanal ama farklı şeyler yapıyorlar tamamen, ben samuray başladım adam asa almaya gidiyor. Ayrıca izlediğim rehber çokta ilk oynayanlar için değildi.
Oyun keşfe dayalı, ne yapacağını söylemez araştırıp bulmalısın. Boss savaşlarında Boos'ların yapacağı hamleleri tahmin ederek saldırıda bulunmaya çalış.
 
Dümdüz oynamaya çalışma. Boss'u şu an geçmen çok zor duruyorsa orada aşırı zaman kaybetme, haritanın başka yönlerine doğru yönel. Yeni item'lar edin, bu sırada karakterini level up etmeye devam et. Böylece illaki belli bir raddeye gelip ilk boss'u geçeceksin zaten. Yavaş yavaş alışacaksın.
 
Dümdüz oynamaya çalışma. Boss'u şu an geçmen çok zor duruyorsa orada aşırı zaman kaybetme, haritanın başka yönlerine doğru yönel. Yeni Item'lar edin, bu sırada karakterini level up etmeye devam et. Böylece illaki belli bir raddeye gelip ilk Boss'u geçeceksin zaten. Yavaş yavaş alışacaksın.

Oyun keşfe dayalı, ne yapacağını söylemez araştırıp bulmalısın. Boss savaşlarında Boos'ların yapacağı hamleleri tahmin ederek saldırıda bulunmaya çalış.

Peki statlarimi neye göre vereceğim? Bu konuda YT'de de pek bir şey bulamadım. Sadece Build çıkıyorlar. Guts Build'i falan çıkılıyorsa çıkmak isterim mesela ama nasıl yapacağım? Ytdeki videolar oyunu bilenler için, çok vaktim olmuyor bilgisayara bakmak için bu sebepten dolayı aşırı keşif yapamıyorum.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Emin çıtak izle çok iyi anlatıyor diğer souls like oyunları dahil.
 

Geri
Yukarı