Hoşlandığım kızı nasıl unuturum?

  • Konuyu başlatan J0rex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 461

J0rex

Picopat
Katılım
4 Haziran 2023
Mesajlar
209
Çözümler
1
Merhaba. Bir kızdan hoşlanıyorum. Geceleri rüyama giriyor. Unutmaya çalışıyorum unutamıyorum. Her sabah okulda karşılaşıyorum. Ona açılmak istiyorum ama kalbim kırılacak onu biliyorum. 2 - 3 gündür uyuyamıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
16 yaşındayım.
Arkadaş gibi muhabbet sohbetini etmeye devam et instagramdan falan ekle zaten seninle ilgileniyosa geri takip eder. Bu yaşlarda derslerinin çok daha önemli olduğunu unutma. Açılma, teklif etme tarzı şeylere girmene zaten gerek yok. Kırılgan olmamalısın reddedilmeye bağışıklık kazanmalısın. Zor geliyosa dediğim gibi yap.
 
Arkadaş gibi muhabbet sohbetini etmeye devam et Instagram'dan falan ekle zaten seninle ilgileniyorsa geri takip eder. Bu yaşlarda derslerinin çok daha önemli olduğunu unutma. Açılma, teklif etme tarzı şeylere girmene zaten gerek yok. Kırılgan olmamalısın reddedilmeye bağışıklık kazanmalısın. Zor geliyorsa dediğim gibi yap.

Kızlarla konuşamıyorum anksiyetem var utanıyorum.
 
Üzerine gitmedikçe bu durum devam edecek. Hadi yüz yüze konuşamıyorsun Instagram'dan da mı konuşamıyorsun?

Sadece onun yanında oturduğu 2 kızla konuşmuştum başka olmadı sonra başka sınıfa geçti ikisi de Instagram'dan yazarsam sapık sanabilir beni yanlış anlamasından korkuyorum. Gün içinde göz göze geliyorum onunla.
 
Sadece onun yanında oturduğu 2 kızla konuşmuştum başka olmadı sonra başka sınıfa geçti ikisi de Instagram'dan yazarsam sapık sanabilir beni yanlış anlamasından korkuyorum.
Yazma? sadece ekle, geri dönerse yazarsın.
 
Yazma? sadece ekle, geri dönerse yazarsın.
1696758050417.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı