Arthur Morgan neden en iyi oyun karakteri?

Ostap Bender

Centipat
Katılım
1 Aralık 2022
Mesajlar
253
Rockstar Games'in çoğu oyunundaki karakterler efsane ve herkesin gönlünde taht kurmuştur. Vercetti, CJ, Niko, John Marston vb. R☆ karakterlerinin yanı sıra Arthur Morgan karakteri artık çok fazla kişi için en iyi oyun karakteri olarak görülüyor. Peki Arthur Morgan karakterini özel kılan şey nedir sizin için? Neden en iyi oyun karakteri? Bizim için onu özel kılan en önemli şey sadakatidir.

Vahşi Batı'nın Kralı.jpg
 
En iyi demek yanlış bence. Çünkü bazı şaheserlere haksızlık olur. Onun dışında ama geçekten karizmatik bir karakter.
Yani Kratos gibi karakterler de çok iyi, hatta Kratos oyun dünyasının en ikonik karakteri olabilir ama Arthur Morgan benim için ve çok fazla kişi için en iyi yazılmış karakter.
 
Valla ne desem bilemedim, yazıp yazıp siliyorum. Oyun dünyasında gördüğüm gerçekten en iyi karakter. Son sahnesinde ağladığım tek oyun.
 
Rockstar Games'in çoğu oyunundaki karakterler efsane ve herkesin gönlünde taht kurmuştur. Vercetti, cj, niko, John marston vb. r☆ karakterlerinin yanı sıra Arthur Morgan karakteri artık çok fazla kişi için en iyi oyun karakteri olarak görülüyor. Peki Arthur Morgan karakterini özel kılan şey nedir sizin için? Neden en iyi oyun karakteri? Bizim için onu özel kılan en önemli şey sadakatidir.

Eki Görüntüle 1973036

Gerçekçi olması bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı