Diğer IKEA Markus 3.299₺

Ben de IKEA MARKUS model koltuğu 3-4 ay önce 3700TL'ye almıştım şu an fiyatı 5000TL olmuş daha da artacağını düşünüyorum fakat o kadar da rahat bir koltuk değil bana göre. Boyum 1.75 kilom 77 olmasına rağmen o kadar rahat gelmedi bana 100 kilo falansanız daha da sıkıntı olabilir. Bir de kolçakların yüksekliğini ayarlayamıyoruz çok büyük bir eksi bence.
Rahatlık açısından pek bir iddiası yok fakat koltuğu 45 derece yatırıp dizi izleyebiliyorum. xDrive'ın plastik koltuklarında bunu yapamam, güvenemem koltuğa.
 
2 senedir kullanıyorum herhalde, kesinlikle rahat değil. Gamer koltuk dediklerinden kesinlikle daha rahat fakat bunları alacağınıza gidin ofis koltuğu deneyin alın.
 
Bu arada iki rengi de https://www.ikea.com.tr/urun/markus-vissle-koyu-gri-calisma-sandalyesi-70261150 6500 olarak gözüküyor.

Düzeltme: Nakliye ile 7150 oldu

Deneme yapacak bir lokasyonda değilim maalesef. Kardeşim de almış gidip deneyemem ama rahat diyor.
7200TL çok görünüyor ama diğer oyuncu koltukları da aldı başını gitti.

Hocam bende var bu konuya da yazmisim zamanında. Boy kilo var ise kesinlikle Markus harici bir şey alma ama boy 175 kilo 65 70 gibi daha fit isen istedigini alabilirsin. IKEA Markus dayanıklılık sunuyor. Gördüğüm en kaliteli sandalye. Rahatlık konusunda zirveye oynamaz ama rahat. Üstünde 5 6 saat oturmuslugum var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı