YouTube kullanmayı reklamlardan dolayı bırakmak

30 TL vererek tüm sıkıntıları çözebilirsiniz. Şu an bir ekmek bile kaç para olmuşken 30 TL 1 ay için bedava. YouTube bırakmak ise mantıksız bence. Tabii sizin kararınız.
30 TL değil bile, Papara ve Nays tarzı bankacılık uygulamaları ile 15 TL'ye geliyor :D Zaten dışarı çıkmak en az 50-100 TL'den başlıyor 😅 Alıp almamak tabii kullanıcıya bağlıdır.
 
Siz bu mantıkla dünyadaki reklam endüstrisini yok etmeye çalışıyorsunuz galiba ve pek mümkün değil. Her şeyin para üzerine döndüğü dünya düzeninde çabanıza hayran kaldım. Umarım tek derdiniz reklam ücreti olur.
 
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dayatmak değil ki. Bir şirket para kazanmak için ya abonelik sistemi yapar, ya da reklam basar. Her platform orayı gidecek eninde sonunda. Bu dayatma değil. Pazarlama planı sadece.

YouTube'un yerel fiyatlandırma yaptığını da düşünürsek gayet insaflı fiyat veriyor Google. Bunu da hesaba katmak gerek.
 
YouTube zaten 2018'den sonra kullanılmaz hale geldi bizler geç gördük sadece. 2018'den önce reklamları 5 saniye bekleyip geçiyorduk şimdi 30 saniye reklam var.

5 saniyelik Video'ya 10 saniyelik geçilemez reklam.
 
Hala sudan ucuz, alın uğraşmayın diyenler var ya çok komik. Firefox ve uBlock Origin ile hala problem yasamiyorum.

Aynen Firefox ve uBlock Origin ile bende bir sorun yaşamadım.
 
Siz bu mantıkla dünyadaki reklam endüstrisini yok etmeye çalışıyorsunuz galiba ve pek mümkün değil. Her şeyin para üzerine döndüğü dünya düzeninde çabanıza hayran kaldım. Umarım tek derdiniz reklam ücreti olur.
Bugüne kadar hiç para vermedim internette bir şeye. Şu andan itibarende vermek istemiyorum. Alternatifi çok güzel duruyor bence. Bildiğin YouTube ve YouTube'dan çekiyor videoları ayrıca açık kaynaklıdır. Kaynak dosyalarını alıp, kendi web sitene bile bağlayabilirsin.
 
@Eray T, önce platformdaki reklam sayısını arttırıyor. Sonra reklam engelleyicileri engelliyor. Dediğim gibi YouTube bu savaşı kazanırsa diğer siteler de bunu getirecektir, getirmeme gibi bir şey yapacaklarını zannetmiyorum. Her platformun aboneliğine de böyle böyle 30-40 TL ödersiniz. Belki bu ödeyeceğiniz para 30-40 TL'den daha fazla da olabilir. Sonuçta şirketin kendi pazarlama planı.
 
Ben reklamlarla izlemeye alıştım artık dert etmiyorum. 5 sn biter bitmez Atla'ya tıklıyorum kumanda da. Tabii bazen zorla 15-20 saniye izletiyor o zaman da gidip çayım bittiyse çayımı alıyorum 😄

YouTube'da sonuçta kesintisiz izlememi gerektirecek film dizi vs izlemiyorum ben. Bu arada belki de ondan pek önemsemiyorum. Masterchef, abone olduğum bazı spor kanalları vs. Sadece. Netflix'te, Disney'de reklam olsa asla katlanamazdım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı