YouTube kullanmayı reklamlardan dolayı bırakmak

@706111 dediğin siteyi merak ettim ben şu an bu eklenti ile sorun yaşamıyorum, yaşarsam kendi eklentimi veya DNS sunucumu yaparım en iyi seçenek o.

1697798118488.png

Arkadaşlar benim kullandığım yeni site çok güzel şu an. YouTube kullanmayı telefondan bıraktıysam 3 yıldır, bu sitede tam YouTube bırakmalık. Aynı YouTube zaten, videoları oradan çekiyor ve açık kaynaklı.

Android de Newpipe diye bir YouTube Client'ı var ilgini çekerse. Hesap kullanamıyorsun ama aboneliklerini içeri aktarabiliyorsun.

Hemde videolar arka planda oynatılabiliyor.

Android de Newpipe diye bir YouTube Client'ı var ilgini çekerse. Hesap kullanamıyorsun ama aboneliklerini içeri aktarabiliyorsun.

Hemde videolar arka planda oynatılabiliyor.

New Pipe kullanıyorum zaten 3 yıldır. 4-5 MB bir program. Gerçek YouTube uygulamasına açık ara bin bastığını düşünüyorum. Playlsitleri bile indirebiliyorsun ve internete bağlı kalmadan kullanabiliyorsun üstelik. Çünkü locale kaydediyor ve üzerine bir uygulama kontrolü eklemiyor YouTube gibi, senin oluyor dosyalar.

@706111 dediğin siteyi merak ettim ben şu an bu eklenti ile sorun yaşamıyorum, yaşarsam kendi eklentimi veya DNS sunucumu yaparım en iyi seçenek o.

Eki Görüntüle 1983673

Şu an bende indirdim onu ve yaşamıyorum. Dün de onu kullanmıştım. Video oynatıcısının kendisi videoların engellendiğini belirtmişti. Yani Pop-up değildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı