Freesync özelliğim yok zaten laptop kullanıyorum.Bir arkadaş kendi uyguladığı çözümü yazmış deneyebilirsiniz.Micro stuttering nedir?
Başlıkta berttiğim gibi bu sorun nedir? Neden olur? Bu sorunu yaşadığımı nasıl anlarım?www.technopat.net
Aklıma sürücüden kaynaklı olabileceği geliyor, güncel mi? veya DDU ile sil yükle yaptın mı hiç?Freesync özelliğim yok zaten laptop kullanıyorum.
Evet denedim onları. Normal belli bir yerde dolaşırken bir sıkıntı yaşamıyorum. Bir bölüm tamamlandı diyelim oyunda kapıdan geçip diğer bölüme geçilecek mesala, o zamanlarda ufak bir microstutter yaşıyorum. Açık dünya oyunlarında tabi tamamen rastgele gibi oluyor.Aklıma sürücüden kaynaklı olabileceği geliyor, güncel mi? veya DDU ile sil yükle yaptın mı hiç?
FPS düşmesi olmadığına eminsin değil mi? anlık yüksek FPS düşüşleri de buna benzer bir his veriyor.Evet denedim onları. Normal belli bir yerde dolaşırken bir sıkıntı yaşamıyorum. Bir bölüm tamamlandı diyelim oyunda kapıdan geçip diğer bölüme geçilecek mesala, o zamanlarda ufak bir microstutter yaşıyorum. Açık dünya oyunlarında tabi tamamen rastgele gibi oluyor.
Hayır olmuyor. Frametime spike dediğimiz hadise meydana geliyor. Bir karenin olması gerekenden fazla sürede işlenmesi.FPS düşmesi olmadığına eminsin değil mi? anlık yüksek FPS düşüşleri de buna benzer bir his veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.