İtemsatış'ta satılan Steam hesapları güvenilir mi?

Katılım
10 Temmuz 2020
Mesajlar
561
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar WWE 2K22 almak için İtemsatış'tan hesap alacağım. İstediğiniz 1 oyun + ömür boyu garanti gibi ilanlar gördüm. Bu hesaplar başımıza herhangi bir iş açar mı?
Bilgisayarda kendi kayıtlı olan Steam hesabıma bir zarar veremez değil mi?
 
O dediğiniz hesaplar paylaşımlı hesaplar. Online modda oynayamıyorsunuz o hesaplarda çünkü hesaba birden fazla kişi girdiği için Online kısmına girince atıyor. Sadece hikâye kısmını oynayabilirsiniz oyunların ve bilgisayarınıza bir zarar gelmez ancak Steam Remote Play özelliğini de kapatmayı unutmayın ve hesaba oyun oynamaya girince de hesabı çevrimdışı moda almayı unutmayın.
 
@SacXe, bazıları çalıntı olsa da bu işi meslek hâline getirenler de var. Örneğin kendi kartıyla oyunu alıyor ve aynı oyunu birden fazla kişiye kiralayıp oyun yapımcısından daha çok kazanıyor. Hepsine çalıntı diyemeyiz de çalıntı olanları da vardır illaki.
 
10 TL'ye Spider-man almıştım ve sorun yaşamadım ama hesap aynı anda yüzlerce kişide. @333365 hocamızın dediği gibi indirdikten sonra offline moda geçmeniz gerekiyor.
 
O dediğiniz hesaplar paylaşımlı hesaplar. Online modda oynayamıyorsunuz o hesaplarda çünkü hesaba birden fazla kişi girdiği için Online kısmına girince atıyor. Sadece hikâye kısmını oynayabilirsiniz oyunların ve bilgisayarınıza bir zarar gelmez ancak Steam remote play özelliğini de kapatmayı unutmayın ve hesaba oyun oynamaya girince de hesabı çevrimdışı moda almayı unutmayın.

Pekala hocam teşekkürler kapattım remote playi.

10 TL'ye Spider-Man almıştım ve sorun yaşamadım ama hesap aynı anda yüzlerce kişide. @333365 hocamızın dediği gibi indirdikten sonra offline moda geçmeniz gerekiyor.

Peki hocam teşekkürler.

Çalıntı kredi kartı ile alınmış oyunlar oluyor veya çalıntı hesap oluyor genelde bence almayın.

Çalıntı olduğundan kesinlikle eminim hocam. Tek korkum acaba kendi Steam hesabımın başına bir şey gelir mi korkusuydu :)
 
Pekala hocam teşekkürler kapattım remote playi.

Peki hocam teşekkürler.

Çalıntı olduğundan kesinlikle eminim hocam. Tek korkum acaba kendi Steam hesabımın başına bir şey gelir mi korkusuydu :)

Bir şey olacağını sanmam hesabınıza oyunu bitirdikten sonra ne olur ne olmaz şifrenizi değiştirin.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı