Size linç yedirecek düşüncelerinizi yazın

Yaz korkma burada linç yesen ne olacak sanki :D internet ortamındayız bilgisayarı kapayınca geçiyor.
O kadar da rahat olmasın tabii.


Böyle bir olay yaşanırsa bilgisayarı kapayınca geçmeyebilir.
 
O kadar da rahat olmasın tabii.


Böyle bir olay yaşanırsa bilgisayarı kapayınca geçmeyebilir.

Milletin anasına durup dururken sövmek başka, insanların karşı çıktığı bir fikrini paylaşmak başka o yüzden bir şey olmaz. O çocuk kaşınmış zaten.
 
O kadar da rahat olmasın tabii.


Böyle bir olay yaşanırsa bilgisayarı kapayınca geçmeyebilir.
Yeni moderatör günlüğünün konuğu kim olacak acaba.
 
CHP ve CHP'li geçinen ve Atatürkçü olduğunu iddia eden bir çok kişi Atatürkçü falan değildir. Zafer Partisi de müthiş bir parti değil. Filistin topraklarını sattığı için İsrail kurulmadı, ABD ve İngilterenin askeri yardımı; Yahudi bankerlerin büyük finansal desteği ile kuruldu. Günümüz sınırlarına ise 6 gün savaşları sonucu ulaştı. İsrail bir terör devletidir ve Arapları sevmemeniz Filistine yapılan zulmü görmezden gelmemizi legalize etmez. Türkler ne Talas savaşı sonucunda Müslüman oldu ne de Emevilerin katliamları sonucunda Müslüman oldu. Türklerin İslamiyeti kabul edişi 100-300 yıllık bir süreçte İran coğrafyasındaki Müslüman Fars topluluklar ile kaynaşması ile olmuştur.
 
Sosyal medyada siyasi bir propaganda olduğunu düşünüyorum. Erdoğan'ın kötü yanları olduğundan daha fazla büyütülüp iyi yanlarınında üstü türlü türlü bahaneler ile örtülmeye çalışılıyor. Gençlerimiz de bu konudaki yalan yanlış bütün bilgilere inanıyor. Bir çeşit beyin yıkaması gibi. Örnek vermem gerekirse geçtiğimiz seçimlerde CHP, HDP ile ittifak kurmuştu fakat sosyal medyada bu konu açılmadan HÜDA PAR ve AKP ittifakı gündem oldu. Yani bunun da üstünü örttüler ve genel olarak gençlerden oluşan azımsanamayacak kadar büyük bir topluma CHP-HDP ittifakı adeta unutturuldu. Bir de internette (özellikle gençlere) "CHP tutan kemalisttir tutmayan araptır" gibi bir imaj veriliyor. Tabii bunlar sadece birkaç tane örnek daha bir sürü daha şey yapıldı. Muhtemelen çoğunuz bana katılmayacaksınız ve bunu biliyorum. Bu arada AKP'yi de CHP'yi da tutan birisi değilim. İkisinin de bana göre çok kötü yönleri var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı