Oyun Deathloop 74 TL

Boyle sorunlar bir bana olmadı herhalde Visa kredi kartıyla yaptım tum alışverişlerimi su gune kadar hiç sorun olmadı key anında geldi etkinlestirdim iade filanda olmadı.
Valla şanslısın. Bende de visa var ve yıllardır üye olmama rağmen herifler parayla oyun satmıyor adeta. Birçok insanın da başına aynı durum geldi. Alabilen aşırı nadir, genelde insanlar parayla oyun alamıyorlar. Ben hatta cüzdana para yükleyip almayı denedim onu da reddettiler. İnanılmaz saçma bir şeyler dönüyor. Küfür ettim mailde en sonunda birazcık rahatladım.
 
Vallahi şanslısın. Bende de Visa var ve yıllardır üye olmama rağmen herifler parayla oyun satmıyor adeta. Birçok insanın da başına aynı durum geldi. Alabilen aşırı nadir, genelde insanlar parayla oyun alamıyorlar. Ben hatta cüzdana para yükleyip almayı denedim onu da reddettiler. İnanılmaz saçma bir şeyler dönüyor. Küfür ettim mailde en sonunda birazcık rahatladım.

Dediğim gibi hocam bilmiyorum hiç sorun yaşamadım sitede ama sorun yaşayanlar çokmus çözümü nedir bilgimde yok.
 
Boyle sorunlar bir bana olmadı herhalde Visa kredi kartıyla yaptım tum alışverişlerimi su gune kadar hiç sorun olmadı key anında geldi etkinlestirdim iade filanda olmadı.
Bende Visa ile yapıyorum ama arada bi oluyor arada bi kabul etmiyolar.
 
We're sorry, but your DEATHLOOP order has been canceled.

Unfortunately, we were unable to verify your payment details.

We have not and will not charge your bank or credit card.

Siparişi iptal ettiler.
 
Allah allah, bende diyorum nasıl bu kadar ucuza, bu kadar kolay bir şekilde bu oyunu alıyorum. Meğer 74TL değil, hayatımın şansını harcamışım...
 
Bugün ilk defa bu siteden alışveriş yaptım ve anında geldi enpara k. Kartından aldim ama önceden üye olmuştum.Var mi başka bu siteden göze çarpan indirim ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı