Python "selenium could not be resolved" hatası

kkank

Hectopat
Katılım
1 Mart 2021
Mesajlar
803
Makaleler
7
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Biraz Undetected Driver yüklemeyi denedim, işe yaramadı. Sonra döndüm tekrar standart tarayıcıya ancak hata almaya başladım. Selenium'u silip yeniden yükledim düzelmedi:
Import "selenium" could not be resolved

Ayrıca kodlarım böyle oldu:
1699366630110.png


Ne yapmam lazım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tür sanal ortam, Python için. Mesela senin yüklediğin kütüphaneler bilgisayarına değil o anki Python proje dosyana yükleniyor ve sadece o projede kullanabiliyorsun. Bu da hali ile bu tarz kütüphane sorunlarını ortadan kaldırıyor.
Çok teşekkür ederim bunun ne olduğuna muhakkak bakacağım ama tam olarak aradığım çözüm bu değil. Ben ne yaptım da selenium çalışmaz oldu? Ve ne yaparak düzeltebilirim?
 
Selenium kütüphanesi direkt yok gibi.

pip install selenium ile kurmayı denedin mi hiç?

Evet. Olmayınca uninstall yapıp tekrar kurdum hatta ancak düzelmemişti. Daha sonra bir açtım düzeldi vallahi nasıl oldu bilmiyorum. Şu an bir sorunum yok nedense.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı