İsrail filistin savaşında son durum ne?

Filistinliler Arap diye mi? Hadi sabaha kadar tartışalım
Haydi tartışalım. Arap olup olmaması ile alakası yok. Filistin'i tutar isek hele birde asker göndermek gibi bir saçmalık yapar isek karşımıza güçlü devletleri alırız. Bu durumdan karlı çıkmayız.

Ayrıca İsrail fanı değilim. Ölen çocuklar için bende üzülüyorum. Fakat ülkemiz için en iyisi budur.
 
Etrafımızdaki her ülke neredeyse Yunanistan hariç herkes savaştı. Irak, Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Ermenistan, Suriye, Libya ve Lübnan durumları belli zaten. Yani güçsüz olanlar kağıt üzerinde güçlü olanlar ile savaşıyor. Türkiye hep bir savaşa çekilmeye çalışılıyor. Uzayan bir konu kısa bir yazı yazmak istedim.
 
Haydi tartışalım. Arap olup olmaması ile alakası yok. Filistin'i tutar isek hele bir de asker göndermek gibi bir saçmalık yapar isek karşımıza güçlü devletleri alırız. Bu durumdan karlı çıkmayız.

Ayrıca İsrail fanı değilim. Ölen çocuklar için bende üzülüyorum. Fakat ülkemiz için en iyisi budur.

Ben de zaten mehmetçik gazze ye gibi sloganları saçma buluyorum. Ama filistinli çocuklar ölüyor. Bir soykırım oluyor. Ben buna üzülüyor ve dualarımı esirgemiyorum. Bir de şu var ki bazı insanlar Filistinliler Arap diye İsrail'i destekliyor bu yanlış çünkü yahudilerde araptır. Hz. Yakubun soyundan gelirler. Bunu da bilmiyenler varsa diye yazdım. Aslında büyük İsrail projesini detaylı incelersen bizi de çok fazla ilgilendiriyor. Güvenliğimizi tehdit ediyor.
 
Ülkemin böyle birşey için güçlü devletler ile savaşa girmesi beni üzer. Burada konu masum ölen çocuklar ve kadınlar. Yoksa sonsuza kadar birbirlerini yesinler umrumda değil.
 
Şuan net bir üstünlük yok.
 
Savaşların bir kazananı ya da haklısı olmaz, siviller katlediliyor her iki tarafta da kayıp var. Bu saatten sonra barış olacağını hiç sanmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı