RDR2 vs Cyberpunk 2077

At sürme pardon RDR2 oynanır ama öncelik Cyberpunk olmalı çünkü çok iyi farklı bir lezzet. RDR2 benzeri oyunlar var bunlar birbirinin gelişmiş klonları ama Cyberpunk yeni bir tat yeni bir hikaye. At sürmekten W tuşu bozulacak diye endişe etmeye başladım sür sür bitmiyor. :D Bilek kası yaparsın. Otomatiğe de genel olarak alamıyorsun yine bekliyorsun o yol bitecek.
 
At sürme pardon RDR2 oynanır ama öncelik Cyberpunk olmalı çünkü çok iyi farklı bir lezzet. RDR2 benzeri oyunlar var bunlar birbirinin gelişmiş klonları ama Cyberpunk yeni bir tat yeni bir hikaye. At sürmekten W tuşu bozulacak diye endişe etmeye başladım sür sür bitmiyor. :D
Bana RDR2'ye benzer bir oyun söyleyin hocam. Evet Cyberpunk kaliteli ancak RDR2 hiç hafife alınacak oyun değil.
 
RDR2'de SHİFT tuşuna basmazsan at yavaş gidiyor bunu çaresini bulamadım el bilek kalmadı tam amelelik bir oyun ilk 4 bölüm güzel sonrası sarmıyor yoruluyorsun sürekli at nalı sesi bırakıyorsun. Harita büyük sürekli at sürdürüyor başta eğlenceliydi sevdim ama şimdi net sıkıldım açtım yine kapattım. Ben oynarken 2.0 güncellemesi almamıştı şuan ki grafiklerle Cyberpunk eziyor piyasayı.
 
Hikaye oyunu sevmiyorum galiba GoW, Spider-Man Remastered, Witcher 3 indirdim ilk saatlerde dayanamayıp sildim. GTA 5 ve Valorant dışı sarmıyor. Hangisini yüklemeliyim?

Söyledğiniz oyunları ikisi de olmaz özellikle RDR2 sizi çabuk sıkar. Diğeri ise belki hoşunuza gidebilir ama onunda hikaye yönü ağır basıyor aksiyondan çok.

Size Just Cause serisi gibi bir şey lazım.
 
At sürme pardon RDR2 oynanır ama öncelik Cyberpunk olmalı çünkü çok iyi farklı bir lezzet. RDR2 benzeri oyunlar var bunlar birbirinin gelişmiş klonları ama Cyberpunk yeni bir tat yeni bir hikaye. At sürmekten W tuşu bozulacak diye endişe etmeye başladım sür sür bitmiyor. :D bilek kası yaparsın. Otomatiğe de genel olarak alamıyorsun yine bekliyorsun o yol bitecek.

RDR2 benzeri birçok oyuna örnekler verir misiniz? Grafik, animasyon, bu kadar canlı açık dünya, keşfedilecek birçok yer ve inanılmaz detay seviyesi. Cyberpunk ne anlamda yeni bir tat?
 
RDR2 benzeri birçok oyuna örnekler verir misiniz? Grafik, animasyon, bu kadar canlı açık dünya, keşfedilecek birçok yer ve inanılmaz detay seviyesi. Cyberpunk ne anlamda yeni bir tat?
Hikaye anlamında yeni bir tat. RDR2 oynarken Witcher'in kovboy uyarlanması gibi görüyorum şuan en yan görev nede ana hikaye olarak tatmin etmiyor şuan oyundayım hala at sürüyorum bir uçtan bir uca bitmiyor oyunu böyle yaparak uzatmışlar.
 
20 saattir RDR 2 oynadım hikayesi anca açılmaya başladı, o kadar sindire sindire açılıyor ki sanki 10 sezonluk dizi gibi. Eğer ki bu tarzı seviyorsanız RDR 2, yoksa CP 2077.
Şuan otomatiğe aldım haritanın bir ucundan diğer ucuna yine göreve gidiyor gidene kadar sosyal medyada takılıyorum oyunu berbat etmişler yazık olmuş. Bu oyunu oynayan adamın zaman kavramı olmamalı. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı