Çok yiyip doymuyorum

Kardeşim spor ile ilgilenen biri olarak söylüyorum hızlı kilo alımlarında daha çok yağ olarak alırsın ve vücudun ödem tutar bu hatayı ben önceden yaptım sen yapma ve temiz beslen çok yanlış besleniyorsun.
 
Ve şunuda ekleyim fitness sporunda önemli olan ağır kaldırmak değildir önemli olan estetik bir vücud eğer ben güçlü olmayı seviyorum dersen powerlifting yap.
Kesinlikle böyle, ama powerliftingcilerde her gün cips zurna çiğköfte gömmüyor. Onlarda sağlıklı besleniyor, haşlama pirinç vs.
 
İnanıp inanmaman umurumda değil.


Ağzı tutamıyorum mide doymuyor.
Bende de yemeği bitirdikten sonra doymama hissi var ama karnımın dolu olduğunu hissediyorum, karnım hafif sızlıyor ama halen dünyaları yiyecekmişim gibi bir his oluyor. Sende ki mide doymaması değil bazı şeylerden etkileniyor olabilirsin spor sağlıklı olmak için yapılır.
 
Gencsin geri verirsin onemli degil fakat istersen bir hastaneye git doymamak garip bunca seyden sonra. 2 litre kola icmek ne demek. Senin yasindayken 2 tantuni yerdim ama gezerdim yerimde durmazdim. Dikkat et miden genislemesin.
 
Sağlıksız şeyler yersen doyma hissi kolay kolay oluşmuyor. Ama yaptığın spora göre alman gereken bir kalori varsa onu bilemiyorum. Ki böyle bir durum da o seviyede isen bu soruyu sormazsın.

Sorun gördüğüne göre sorun bende mi diyorsun. Bu durumda evet sağlıksız besinleri bırak sağlıklı olanları ye daha kolay doyacaksın. Bi bunu da spor yapan birisi mutlaka biliyordur.

Bu durumda cevabı senin biliyor olman lazım :)
 

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı