Shyquick
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
15 yaşındayım. Mesajını tam 10 kere okumuş olabilirim. İnanın doktora gitmek çok isterdim ama yapamam. Siz neler yaşadınız? Doktora gittiniz mi?Öncelikle kaç yaşındasın? Evet, yaşadığın sorunların çoğunu ben de yaşadım ve emin ol hayat sandığın gibi olmayacak ve düzeliyor. Nasıl olacak dediğin neredeyse her şey pamuk ipliği gibi çözülüyor. Evde en çok kim senin duygularına, canına yakınsa onunla konuş, durumunu hiçbir ayrıntısını atlamadan anlat ve çözüm sürecin başlasın. İlk olarak sana tavsiyem ciddi ciddi psikiyatriste gitmen olacak. Kendinde beğenmediğin hemen hemen her sorunun çözümü var. Psikiyatr sana antidepresan ilaç yazacak ve güzel bir sürece girmiş olacaksın. Artık her şeyi büyütmemeye başlayacaksın, yavaş yavaş. Ben şimdi böyle diyorum ama sen yeni bir çağın kapısını gerçekten aralayacaksın. Dediklerimi abartmıyorum ve ciddiyim. Çünkü ben de yaşadım.![]()
Öneriniz için teşekkür ederim.Hocam üstüne gitmeniz gerek. Zamanla alışıyorsunuz. Mesela şu sandalye pis olsun sende ona dokundun diyelim. Beynin elini yıkaman gerektiğini söylüyor. Sen beynini dinlemeyeceksin, yaptığın bir şey, bir hobin varsa onu yap bu his geldiğinde. ''Nasıl olsa elim tekrar pislenecek ne gerek var yıkamaya'' gibi düşünebilirsin. Sınıftaki arkadaşlarınla çarşıya, AVM'ye çık. Yoksa bi hobi edin. Merak etme bunlarla yaşamayı öğreniyorsun. Dediklerimi yaparsan belli bir süreden sonra umursamayacaksın bile.