Bilgisayarımı yere düşürdüm

Parçalara zarar gelmediyse, performansında bir sorun yoksa çok da takmayacaksın. Teknik servis muhtemelen kullanıcı hatası deyip geçer. Tamir ettirmek istiyorsan hasarına bağlı olarak para ödersin.
 
Kullanıcı hatası olduğundan garanti dışı tamir yapılır hasara bağlıda ücret alınır.

Hocam ben eskiden kuzenleyin bilgisayari olunca çok heves ederdim. Onlar oyun oynar ben bakardım vermezlerdi bana. Bende ilk defa böyle PC alınca (sonuçta babamı aşırı zorladım) insanin PC zarar görmesi insanın içi acıyor. Aradan kaç günler geçti hala içim acıyor. Hayırlısı...
 
Arkadaşlar hepinize merhaba. Olaya geçmek istiyorum. Kuzenleyde takılıyorduk. Yeni bilgisayar almıştım 1.5 ay falan oldu. Bilgisayarım laptop çantasına koydum. Omzumdan geçirdim ama nasıl oluyorsa nazar mı desem laptop çantasıyla düştü. Huawei Matebook D15 kullanıyorum. O düşeli beri mutsuzum ve içim acıyor. Hiçbir şey olmadı kasasında hafif ezik ve kapakta yamulma var belli olmuyor kapatınca belli oluyor dikkatli bakarsanız. Garanti belgem var acaba bir şey yapabilirler mi? Bir de sizce bilgisayarım iyi mi hem performans ürün olarak hem düşmüş hali ile? Sizce bilgisayarımı satmalı mıyım?
Kırılan bir şey yoksa, hdd de yoksa, sorun yoktur. Garantiye girmez, kullanıcı hatası. Eğer kırılan veya yerinden çıkan bir şey yoksa makine tık bile demeden çalışır. Performans kaybı da söz konusu olmaz.
 
Son düzenleme:
O zaman sorun yok. Düşme performansı etkilemez doğrudan. Düşme sonrasında performansı değil stabiliteyi etkileyen sorunlar olması daha olası. Örneğin rastgele kapanmalar veya mavi ekran, oyunlarda veya videolarda ekran bozulması veya artifact dediğimiz çizgilenme ve/veya grafik sapmaları... Bunlar varsa, kırılan bir şey vardır içeride.
 
Garantinin umrunda olmaz. Normal şekilde çalışıyorsa bir şey de olmaz. Paranoyaklaşmaya gerek yok. Ben de Predator gaming laptop düşürdüm, omzumda asılıyken çantanın ipi çıktı yerinden ve köşesinin üstüne düştü. Kasa hasarı dışında hiçbir şey olmadı, yıllardır hala mis gibi çalışıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı