Hocam Manuel yapıyorum. Direkt voltaj ve Mhz söyler misiniz? Birde az önce 4.2ghz, 1.325v denedim onda bile hata verdi. Böyle şey görmedim hayatımda. Soğutucu stok değil bu arada iyi bi soğutucu.+90 mV ile +200 MHz dene bakalım.
Çok ilginç.Hocam Manuel yapıyorum. Direkt voltaj ve Mhz söyler misiniz? Birde az önce 4.2ghz, 1.325v denedim onda bile hata verdi. Böyle şey görmedim hayatımda. Soğutucu stok değil bu arada iyi bi soğutucu.
Hocam nerden bakabilirim hiç anlamıyorum. Biostan yaptım bu arada. 4100mhz anca stabil çalıştı. Aynı işlemci vardı önceden 4350 görüyordu.Curve Optimizer var mı bakar mısın? Sekmeler arasına.
Her silikon aynı olmaz.Hocam nerden bakabilirim hiç anlamıyorum. Biostan yaptım bu arada. 4100mhz anca stabil çalıştı. Aynı işlemci vardı önceden 4350 görüyordu.
Çevre birimleriydi galiba. BIOS fotoğrafı atar mısınız?Hocam nerden bakabilirim hiç anlamıyorum.
Diğeri Silver idi hocam. Bu bronz. 4.2 bile çalıştırmaması çok saçma ama.Her silikon aynı olmaz.
Tabii hocam hangi kısımda. B450M h kullanıyorum. Hangi kısmın fotoğrafını atayım.Her silikon aynı olmaz.
Çevre birimleriydi galiba. BIOS fotoğrafı atar mısınız?
Çevre Birimleri olması lazım.Diğeri Silver idi hocam. Bu bronz. 4.2 bile çalıştırmaması çok saçma ama.
Tabii hocam hangi kısımda. B450M h kullanıyorum. Hangi kısmın fotoğrafını atayım.
Hocam yaklaşık 1 saattir denemeler yapıyorum. En stabil şu an 4150mhz, 1.390v'ta verdi. Sizce nasıl. Yani değer olarak kötü tabii ama diğer türlü stabil olmuyor. Şu an stabil bu şekilde.Çevre Birimleri olması lazım.
Hocam yaklaşık 1 saattir denemeler yapıyorum. En stabil şu an 4150MHz, 1.390V'ta verdi. Sizce nasıl. Yani değer olarak kötü tabii ama diğer türlü stabil olmuyor. Şu an stabil bu şekilde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.