PlayStation 4 vs Xbox One S

Hangisini ucuza bulursanız onu tercih edin yazlık için alacakmışsınız diğer arkadaşların aynı oyunları bilgisayarda oynarsın deme sebebini merak ettim. Ha ama bana sorarsanız sizin bahsettiğiniz FIFA 23 ve Mortal Kombat 11 zaten Gamepass'te bulunuyor bunu da değerlendirin.
 
İlla özel oyunları oynamak isterse alabilir ama oynamayacaksa aradaki fiyat farkına değmez üstüne istediği oyunlardan hem FIFA hem Mortal Kombat Gamepass'te var.
Mortal kombat ps plus'ta var sadece fifa yok. İndirimlerle FC 24 alabilir. Zaten arkadaşa öneride bulunuyorum. Ps exc oyunlarını oynamak istiyorsa ps4 alsın dedim. Zaten konuda exc oyunlara biraz ilgim var yazmış.
 
Mortal kombat ps plus'ta var sadece fifa yok. İndirimlerle FC 24 alabilir. Zaten arkadaşa öneride bulunuyorum. Ps exc oyunlarını oynamak istiyorsa ps4 alsın dedim. Zaten konuda exc oyunlara az da olsa ilgim var yazmış.
Tamam bende oynamak isterse alabilir dedim oynamayacaksa 7-8K PS4'e vermeye gerek yok.
 
Hocam şu Xbox fanboylarını ve PS fanboylarını dinlemeyin maalesef forum biraz fanboy dolu neyse eğer God of War, Last of Us, Uncharted tarzı exc oyunları oynayacaksanız PlayStation 4 öneririm ama bunlara çok da gerek yok ben Mortal Kombat FIFA tarzı eğlencesine takılırım diyorsan Xbox One S öneririm bu arada Online oynamayacağım diyorsan aldığın PS4'ün Jailbreak'li olmasını öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı