Sürprizbozan Witcher 3 bittikten sonra ne yapılmalı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Seemih

Picopat
Katılım
14 Ağustos 2023
Mesajlar
341
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar oyunu bitirdim en son Ciri'ye bir handa kılıç verdim ve efsunger oldu. Geralt'ta Yennefer'le birlikte sakin bir hayat yaşıyor dedikten sonra kendimi Kaer Morhen'de buldum. 1 tane bile DLC görevi yapmadım sadece Gwent yan görevleri duruyor onları da yapmam herhalde. Şimdi millet nerede ben Triss'i, Yennefer'i ve Ciri'yi ne zaman görürüm hangi DLC'den başlamam gerek?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
DLC'ler birbirinden bağımsız iki hikaye anlatıyor o yüzden yayınlanma sırasına göre yani Hearts of Stone ve Blood and Wine DLC'lerini sırasıyla oynamanızı öneririm.

Önce hos sonrasında bow oynayın. Bow ile oyunun bittiğini hissediyorsunuz.

Peki diğer karakterleri görecek miyim? Eskel, Lambert, Triss, Ciri, Yennefer gibi (bu arada ben Yennefer'i seçmiştim ve Ciri Witcher oldu)
 
Ana hikayedeki seçimine göre göreceksin bir tanesini. Aslında hangisini göreceğini biliyorum ama spoiler vermek de istemiyorum. 😄

😀 Anladım Yennefer'i seçtiğim için onu göreceğim. Zaten oyuna başlamadan önce bile biliyordum DLC sonunda görüceğimi sadece şunu sormak istiyorum Ciri ile görev yapabilecek miyiz? Oyunun sonunda görmem önemli değil yani ana oyundaki gibi beraber görev yapacak mıyız? (Witcher oldu Ciri)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı