Okulda cam kırıldı

GuzzyS

Centipat
Katılım
11 Şubat 2023
Mesajlar
95
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Sınıfta şişeyle oynarken şişe cama geldi kırıldı. Fiyatını sordum 300 dediler bir de tutanak tuttular. Buzlu cam 60x50 boyutlarda fiyatı normal mi bir de tutanakta bir şey olur mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yapmakla devleti soyup soğana çevirmenin hiçbir farkı yok 300 lira da olsa 1 milyar TL de olsa devletin malına zarar verilmez kamu malı sonuçta. Cam fiyatı neyse ödeyin böyle konularla fiyat almayın.
 
Bilmeden yaptım vs. de hiçbir şey olmaz, soğukkanlı sakin görünmeye çalış, korkmadan konuş.

Aynen :d bir insan neden bilerek yapsın ki zaten? Bende birini bilmeden öldüreyim ceza almayım? Lisede okurken, okul 300TL'ye A4 kağıt istemişti satın alıp vermiştik zorunlu olmamasına rağmen, çocuk camı kırmış parayı ödememe derdine düşmeyin.
 
Kınama alacaksın veya okuldan atacaklar. Bu ikisinden biri ve üstüne parayı da ödeyeceksin. Bu işten ucuz kurtuluşun yok. Ayrıca kınama alırsan yıl sonu af çıkacağını da pek düşünmüyorum.
Kıran arkadaşlarım var hiçbiri okuldan atılmadı parayı ödediler iş çözüldü.
 
Kıran arkadaşlarım var hiçbiri okuldan atılmadı parayı ödediler iş çözüldü.

Tutanak artık önemli bir şey değil, eskiden arkadaşlarım her hafta tutanak yiyordular bir şey olmuyordu, parayı ödeyin sadece. O cama 300TL para bile değil camı satın alacaklar bir de onu takmaya usta gelecek, usta parası 300 kurtarmaz zaten.
 

Geri
Yukarı