Okulda dışlanıyorum

Hocam bence çocuğun aklını karıştırmayın çoğu meslek lisesinin ortamı kötü sizinki gibiler %15 falandır en fazla.
Bende liseye geçmeden önce çok araştırdım hep keko diyorlardı hep zorbalık diyorlardı öyle olmadı aslında her meslekte keko var ama bölümüne göre değişir benim bölüm en iyi puanlı bölüm olduğu için sınıfım iyi sessiz ancak en kötü puanlı muhasebe sınıfı berbat meslekte güzel bir bölüm tutarsa sorun yaşamaz pek.

Okulda dışlanıyorum(galiba).okulda her konuda dalga geçiyorlar benimle akla gelebilecek her konuda soyadımla adımla tipimle... Tuvalete gidiyorum daha halk ağzıyla keko denebilecek tipler hemen laf atıyor. Grup şeyleri oldu mu hep yalnız kalıyorum. Herkese biri bir şey anlatıyor teneffüslerde ama benimle konuşmaya bile gelen yok hep yanlarına gitsem bile hiçbir şekil beni önemseyen yok. Konuşmaya çalışıyorum ama her konuda 2. planlarıyım. Notumu da yükseltmeye çalışıyorum ama sosyal çevre olmayınca okul sadece ders aşırı sıkıcı geliyor. 7.sınıfım 6'dan beri durum böyle artık bıktım. Abilerim ve ablalarımdan öneri bekliyorum. Yakın çevrede düzgün 1 lise var onu kazanmaya çalışıyorum ama olmuyor.
Sonuç nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00