FortmanForever
Decapat
- Katılım
- 11 Aralık 2022
- Mesajlar
- 807
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 5
RP sunucusu developerları bayıldı.
Onların moderatörleri var hocam onlar gördüğü an banlıyor. Sıkıntı GTA Online'da.
RP sunucusu developerları bayıldı.
Rockstar oyunu güzelleştiren ve hatalarını gideren modlara bile telif atacak kadar gaddar bir firma. Öyle kaynak kodları ile GTA 6 yaptırmaya hayatta izin vermez.
Take 2 sağolsun.Rockstar oyunu güzelleştiren ve hatalarını gideren modlara bile telif atacak kadar gaddar bir firma. Öyle kaynak kodları ile GTA 6 yaptırmaya hayatta izin vermez.
Microsoft neye elini attıysa hepsini kuruttu umarım bu dediğin olmaz. Take 2 konusunda haklısın.Rockstar, Microsoft'a filan satılsa sevinirim.
Take Two'nun isim benzerliği yüzünden bile bir oyuna dava açtığını hatırlıyorum. Başka bir firma da olabilir, tam hatırlamıyorum.Take 2 sağolsun.
Rockstar, 2010'ların başında modlamaya oldukça olumlu yaklaşan bir stüdyoydu. Daha sonra Take 2 Interactive çıkıp modların bir bir önüne geçmeye başladı avukatları ve cease & desist emirleriyle.
İnsanların adreslerine avukatlar gitti, mod yapımcıları uzlaşmaya vararak modlarını bir bir paylaşımdan kaldırdılar. Üstelik bunlar çoğunlukla yalnızca kimseye zararı olmayan single player modlardı. Take 2 kadar boktan bir parent company daha yok bence. Rockstar, Microsoft'a filan satılsa sevinirim. Adamların finansal olarak sıkıntı çekeceğini de düşünmüyorum ama Take 2 satmaz bence.
Microsoft, satın aldığı şirketlere 1-2 proje hariç kafanıza göre takılın diyen bir firma o yüzden Rockstar'ı çok etkilemezdi.Microsoft neye elini attıysa hepsini kuruttu umarım bu dediğin olmaz. Take 2 konusunda haklısın.
Haklısınız. Ben 2 kötü seçenek arasında daha az kötü olan seçeneği önerdim. (Microsoft) Take 2 aşırı derece saçma sapan kararlar alıyor.Microsoft neye elini attıysa hepsini kuruttu umarım bu dediğin olmaz. Take 2 konusunda haklısın.
It Takes Two oyununa trademark davası açmıştı Take 2 Interactive, isim benzerliğinden dolayı. Her ne kadar ortada bir benzerlik olmasada. Anlam olarak da birbirinden çok farklı 2 isim... Hazelight stüdyosu da trademarktan vazgeçmişti. Take 2 Interactive'te para b*k gibi olunca tabi kimse avukat ordusuyla uğraşmak istemiyor. Sırf geçen sene (yanlış olmasın) Take 2 CEO'su Strauss Zelnick kendine $70 milyon maaş vermişti.Take Two'nun isim benzerliği yüzünden bile bir oyuna dava açtığını hatırlıyorum. Başka bir firma da olabilir, tam hatırlamıyorum.
Kaynak kodları içerisinde sadece GTA 5'in son haline ait dosyalar yok. İptal olmuş Bully 2 oyunu, Agent isimli bir kere duyurulup bir daha gösterilmeyen oyuna ve GTA 6'ya kadar başka bir sürü oyunun dosyası ve içeriği de var.Oyun 111 GB değil mi kaynak kodları nasıl 200 GB oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.