Kalın bacaklı biri nasıl tür pantolon giyebilir?

sadecemirac

Centipat
Katılım
8 Mayıs 2022
Mesajlar
58
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 15 yaşındayım boyum 172-173, kilom 75-80, bacaklarım kalın ve bu durumdan bıkmış bulunmaktayım bu sebepten dolayı öz güvenim yerle bir oluyor ve aşırı utanıyorum. Bacaklarım kalından kastım iç bacağım biraz fazla yağlı. Çok fazla da bol pantolon giymeyi sevmiyorum, bundan önce lastikli paça bir pantolon almıştım bayağı da seviyordum ama bacaklarımın kalınlığından dolayı bacak arası yırtıldı. Aynı pantolonu da almak istemiyorum. Sizce ne tür pantolon alabilirim ve iç bacağımı en erken nasıl eritebilirim?

IMG_20231228_010350.jpg


IMG_20230918_195905.jpg


IMG_20231129_082123.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim o motorun hali ne 😀 bi yikasana diğer konuya gelirsek öz güven düşecek bir şey yok kendinle barışık ol bende 1.84 105 kilo iri birisiyim ve kalça ve bacak kismim kalın ama sıska olmaktansa bu şekilde olman daha iyi kendini nasıl rahat hissediyorsan o şekilde giyin kafana çok takma
 
Dostum ben de senin gibiyim, rahatsız olmuyorsan regulst fit giy rahat et, bir alternatifin de Carrot Fit(Havuç Kalıp) üst taraf bol, paçaya doğru daralır. Konforu da gayet iyi tavsiye ederim, bir çok markanın var bu kalıbı.
 
Benim bacaklar seninkinden çok daha kalın, bisikletçiyim hafif de kilo olunca normal insanın iki katı bacaklarım var.

Ben genelde esnek Slim fit kot pantolon giyiyorum, boyu uzun alıp paçasını yaptırıyorum. Böylece hem beli hem Paçası normal oluyor, üst bacak tarafı da sıkmıyor. Birkaç renk alıyorum sürekli bunları giyiyorum dışarıda.

Bunun haricinde sırıtmayan bir eşofman da giyebilirsin, bol paça pantolonlar da sıkmıyor.

Ayrıca üst vücut çalışmanı tavsiye ederim, böylece bacaklar orantısız durmuyor, spor salonunda ömrünü bacak çalışarak geçirip benim kadar olmayan adamlar var 🙂
 

Geri
Yukarı