50 Dolar'a oyun tavsiyesi

volkankelebek

Kilopat
Katılım
24 Temmuz 2016
Mesajlar
3.150
Makaleler
2
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
50 dolar var, paramın bir kısmı ile Epic Games üzerinden Star Wars Jedi Survivor ve GTA Trilogy aldım, geriye kalan paraya ise Dragon Dogma 2 veya Steam üzerinden birkaç farklı oyun alayım diyorum ancak çok kararsız kaldım.

Aklımda almak istediğim oyunlar: Atomic Heart yanına birkaç oyun Ya'da sadece Dragon doğma2.

Steam hesabıma burada bakıp ona göre öneri verebilirsiniz.
 
50 dolar var, paramın bir kısmı ile Epic Games üzerinden Star Wars Jedi survivor ve GTA Trilogy aldım, geriye kalan paraya ise Dragon dogma 2 veya Steam üzerinden birkaç farklı oyun alayım diyorum ancak çok kararsız kaldım.

Aklımda almak istediğim oyunlar: Atomic Heart yanına birkaç oyun Ya'da sadece Dragon doğma2.

Steam hesabıma burada bakıp ona göre öneri verebilirsiniz.

Hesabında yok yok sen bitirmişsin işi usta.
 
DD 2 ön sipariş yapma daha ilkini oynamamışsın hocam gereksiz. Atomic Hearts alınacak oyun değil, gamepasste beleş oynarsın. AAA önerecek pek bir şey kalmamış, hepsini almışsın. Belki Ghostrunner 2 bakabilirsin ya da Robocop.
 
Dd 2 ön sipariş yapma daha ilkini oynamamışsın hocam gereksiz. Atomic hearts alınacak oyun değil, Game Pass'te beleş oynarsın. AAA önerecek pek bir şey kalmamış, hepsini almışsın. Belki Ghostrunner 2 bakabilirsin ya da robocop.

Dragon doğma 2 birkaç oynanış videosuna baktım aşırı dikkatimi çekti ilk oyuna sahibim bir ara göz atarım.
 
Ben olsam 2024'e saklarım parayı hocam. Mart ayında yine büyük indirim var. O zamana kadar güzel bir oyun çıkarsa onu alırdım.

Horizon forbiden West var aklımda dolar kuru artmadan on sipariş açılırsa direkt alacağim bir oyun ama halen daha ses seda yok o oyundan.
 

Geri
Yukarı