Matematik ortalamayı ne kadar etkiler?

Sözlüler bayağı etkiler. "hocam bakın çok yükselttim biraz yardımcı olun takdirin ucunda kaldım" falan de. İyi yürekli biriyse yardım eder.

Sordum 70 verırım dedı ben sınav ıcın elımden gelenı yapmıstım ama olsun ne diyeyim artık.
 
matematik notum girilmemiş bide ve görsel beden notları girilmemiş
Beden hocası 100-100 girerse dersin ağırlığı çok olmasa bile yukarı attırır. Matematik içinde sınırda kalırsan dediğimi yapabilirsin. Hocalar 9'da sözlülerimi yüksek girmesine rağmen 83 küsuratta kalmıştım. Hocaları tek tek tavaf ederek zar zor 85.01 bulmuştum :D ne zamanlardı.
 
Merhaba, şu anda ortalamam 78 ve ilk matematık notum 40 idi. İkinci sınavdan 95 aldım, ortalamamı ne kadar yukseltır? Takdir almak istiyorum sızce ucuna kadar yaklastırır mı?
Haftalık toplam ders saatinizi, haftalık matematik ders saatinizi söylerseniz yardımcı olabilirim.
 
Ne belge aldığınızı çok takmayın 83 ile 85 arasında çok bir fark yok. 4 sene sonundaki diploma notunuza dikkat edin YKS'ye odaklanın. Üniversiteye geçtiğinizde o belgelerin bir işlevinin olmadığını anlayacaksınız.

benimde ortalamam 80 sözlüler 85 yapar mı?
Muhtemelen yapar.
 
70 bayağı az o fırlamaya göre. Son haftalar not düzeltme zamanlarında birkaç kere daha sor.

Normalde kagıdım 100luktu adam benı dusuk bır ogrencı olarak goruyor normalde mat notlarım ıyı degıldır calısmaya baslayınca kendisi de sasırdı normalde sozlulerım hep 50 50'dır.
 
Normalde kagıdım 100luktu adam benı dusuk bır ogrencı olarak goruyor normalde mat notlarım ıyı degıldır calısmaya baslayınca kendisi de sasırdı normalde sozlulerım hep 50 50'dır.
Bunları kullanarak artık bir plan hazırlarsın :D. Ben her hocaya "bir tek siz arttırmadınız siz de yaparsanız takdir alacağım" demiştim. Senin tek sıkıntın matematikse "hocam moral olsun gelecek dönem çok sıkı çalışacağım bakın 90 bile yaptım" vs vs diyerek ikna etmeye bak. Belki biraz derslerine bak salma diye 70 demiş olabilir. Hocalar yapar öyle.
 
Bunları kullanarak artık bir plan hazırlarsın :D. Ben her hocaya "bir tek siz arttırmadınız siz de yaparsanız takdir alacağım" demiştim. Senin tek sıkıntın matematikse "hocam moral olsun gelecek dönem çok sıkı çalışacağım bakın 90 bile yaptım" vs. Diyerek ikna etmeye bak. Belki biraz derslerine bak salma diye 70 demiş olabilir. Hocalar yapar öyle.

Sansımı deneyecegım sağ olun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı