3000-4000 TL arası kablosuz kulaklık önerisi

Bütçe
3000-4000
Dediğim gibi SS Nova 1 ile SS 7P+ arasında fark var. Ben olsam almışken tam alır uzun süre kullanırdım. Ha bunun üzerine çıkarsakta HS80 Max Wireless modeli var 5.700 TL herhalde (eğer çıkılabiliyorsa). Bu forumda da bu kadar övülen bir kulaklığa şahit olmamıştım.
 
Dediğim gibi SS Nova 1 ile SS 7p+ arasında fark var. Ben olsam almışken tam alır uzun süre kullanırdım. Ha bunun üzerine çıkarsakta HS80 Max Wireless modeli var 5.700 TL herhalde (eğer çıkılabiliyorsa). Bu forumda da bu kadar övülen bir kulaklığa şahit olmamıştım.

Açıkçası o kulaklığı ben de duydum ve hayran kaldım ancak gerçekten bütçemi fazla aşıyor çok isterdim almak.
 
Çok fazla sorunu var araştırdığınız zaman görebilirsiniz. Ayrıca yaklaşık 4 yıl kadar önce profesyonel e-spor oynuyordum ve takımımız corsair void elite kullanıyordu, hem aşırı rahatsız hem seslerde bozukluk hem de berraklık konusunda çok sıkıntıları vardı. Bugüne kadar da genel olarak hiç önerildiğini görmedim ve aksine genelde gömüldüğünü gördüğüm için demek ki tesadüf değilmiş bizdeki sıkıntılar.
Kulaklık hakkında tek söyleyeceğim şey %55den sonra cızzz benzeri sesler mecburen kısıyorsun..
 
O mikrofonu ağzıma burnuma yaklaştırıp uzaklaştırmak güzel oluyor ama SS de yok maalesef. Muhtemelen tipi de o yüzden sıkıyor ve evet biraz garip bir görünüşü var negatif gibi performansının tam aksine.

Çok arada kaldım açıkçası bu fiyatlarda da çok başka alternatifler yok gibi biraz daha araştırmaya devam edeceğim gibi teşekkür ederim.
 
Alternatif yok, burada bütçenizi aşıp aşamayacağınız önemli. Konfor, ses, ergonomi, mikrofon kolaylığı denince SS 7 baya öne geçiyor ben olsam bu bütçede ona yönelirdim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı