Acer ASUS SMS Infocomm servisi nasıldır?

Odentuk

Centipat
Katılım
31 Temmuz 2021
Mesajlar
69
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
En son 6 ay önce açıldığı için yeniden açma ihtiyacı duydum konuyu. Acer Nitro 5 dizüstü bilgisayarımı genel bakım ve bir iki ufak sorun için servise göndereceğim. Ümraniye'deki servis için epey kötü yorum var. Gönderen var mı aranızda yakın zamanda? Nasıl bir servis? Parçam vs. çalınır mi?
 
Bugün cihazıma takılması için bu servise bir ssd ve bir de ram verdim. Bakalım benzer durum başıma gelecek mi? Her türlü şey aklıma geldiği için parçaların teslimden önce seri numaraları görünür şekilde fotoğraflarını aldım, faturaları da elimde ama bir iki hırsızlık iddiası daha gördüm, huylanmadım değil. Ben elden teslim ettim cihazı ve parçaları ama hiç belli olmaz ne olacağı. Yarın çalışıyorlarsa gidip geri alacağım yoksa gergin biriyimdir durduk yere mevzu çıkmasın, şuan bile iddiaları görünce oldukça gerildim.
 
Ciddi misiniz ? Nasıl oldu anlatır mısınız ?
Hayır. Ben Aspire 3 ve Nitro 5 cihazları da servise gönderdim öyle sorun yaşamadım. Bu sanırım nette çıkan ilk sıradaki reklam numarası ile servis sanan yere göndermiş olmalı. Böyle bir şey yapamazlar sorun varsa aynı model ile parçayı değiştiriyorlar.

@aNtq biraz sorunu anlamakta sıkıntılar yani kronik yazılım problemde sorun yok derler, bir anlık sorun varsa donanımsal sorunu video kaydı ile yardımcı olarak sorunu anlayabiliyorlar biraz daha nizami sorunu anlatmak gerekli. Bir de yedek parça siparişi olursa yurt dışından toplu sipariş verdikleri için şansa sizinki ile gelirse erken parça değişilir yoksa uzar süre.

Lenovo ve Acer servisi ile sorunuz varsa sorulabilir sorun olsun olmasın deneyim için bile gönderdim. Garantisi için bile para veriyoruz hizmeti de alalım. :)
 
Ben yolladım birkaç arızadan bazıları düzelmiş servis hızı ve kargodan kaynaklı bir sorun yaşamadım ama bende de paketlemede ürünü geri bu şekilde göndermişler laptopun kenarlarını da bantlayip. Çok şaşırdım vala daha önce başıma gelmedi bu tarz bu muamele.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20240106_221942_470.jpg
    IMG_20240106_221942_470.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 90
Şarj aletim cızırtılı çalışıyordu. Bu gün Yurtiçi Kargo'dan aldığım belgedeki bu ismi araştırınca yorumlar felaket korkuttu beni. Ben de ekstra olarak laptopuma 16 gb ram ve 2 tb m2 sdd takviyesi yapmıştım, bunları sorun kağıdına da belirttim. İnsan korkuyor tabi acaba alırlar mı diye. Şarj aletinde sorun var dedim tüm cihazı istediler zaten orası ayrı bir muamma. Koli bulamamış idim kartona sardım yolladım, sanırım yukarıda arkadaşın attığı fotodaki gibi bir durum da benim başıma gelecek. Sadece kutu ile yollarlarsa eyvah eyvah. Bozmadan gönderseler bari. Niye bu kadar şikayet alan firmalar yetkili servis olabiliyor aklım almıyor?
 
Şarj aletim cızırtılı çalışıyordu. Bugün Yurtiçi Kargo'dan aldığım belgedeki bu ismi araştırınca yorumlar felaket korkuttu beni. Ben de ekstra olarak laptopuma 16 GB RAM ve 2 TB M.2 SSD takviyesi yapmıştım, bunları sorun kağıdına da belirttim. İnsan korkuyor tabii acaba alırlar mı diye. Şarj aletinde sorun var dedim tüm cihazı istediler zaten orası ayrı bir muamma. Koli bulamamış idim kartona sardım yolladım, sanırım yukarıda arkadaşın attığı fotodaki gibi bir durum da benim başıma gelecek. Sadece kutu ile yollarlarsa eyvah eyvah. Bozmadan gönderseler bari. Niye bu kadar şikayet alan firmalar yetkili servis olabiliyor aklım almıyor?

Geçmiş olsun, umarım sizde aynı durumu yaşamazsınız 🫸🫷
 
Geçmiş olsun, umarım sizde aynı durumu yaşamazsınız 🫸🫷
İnşallah hocam. Kutuyla gelirken birisinin içini açıp malzeme almayacağı ne malum? O şekilde kutunun patlamayacağı ne malum? Bu cesaret de nedir anlamıyorum. Sizin sorununuzu bari çözmüşler mi hocam? Bir de bilgisayar sağlam gelmiş mi o şekilde?
 
İnşallah hocam. Kutuyla gelirken birisinin içini açıp malzeme almayacağı ne malum? O şekilde kutunun patlamayacağı ne malum? Bu cesaret de nedir anlamıyorum. Sizin sorununuzu bari çözmüşler mi hocam? Bir de bilgisayar sağlam gelmiş mi o şekilde?

Sorun kısmen çözülmüş birkaç sebep için göndermiştim. Ürün sağlam ulaşmış özel teslim mi anlamadım ürünü öyle görünce bir beklentim yoktu açıkçası. Dedim herhalde yorumlardaki gibi bende patladım 🤣
 

Geri
Yukarı