iPhone 15 Pro alınır mı?

Katılım
3 Temmuz 2023
Mesajlar
345
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
iPhone 14 Pro kullanıyorum. iPhone 15 Pro'ya geçmeye gerek var mı? Sağlam değil diyorlar doğru mu? iPhone 15 Pro'yu sizce abartıyorlar mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yani şımarıklık demek istemiyorum ama elinde zaten son model bir telefon var ve profesyonel olarak bir iş yapmıyorsan yıllarca da gidecek bir telefon. Çıkalı 1 yıl daha yeni olmuş. 15’e geçince bir şey değişeceğini zannediyor musun?
 
Video performansı dışında ''vay be, iyi ki geçmişim'' diyebileceğiniz bir yenilik yok. 4K 60 FPS çekimde A17'nin ISP'si sayesinde telephoto sensörüne de geçilebiliyor ve color temp. çok daha iyi. Ciddi bir upgrade yaşamak istiyorum diyorsanız S24 Ultra var, param cebimde kalsın derseniz de curved panelli S23 Ultra var.
 
11'den 15 Pro'ya geçtim, benimki biraz batarya ve rezalet panel kalitesinden dolayı oldu ama 14'ten geçmeyin bence. Ha param var, daha akıcı videolar, 120 fps görmek istiyorum dersen alınır ama aksi takdirde arkadaşların dediği gibi 13'ün üstü şuan günlük kullanıcı için bir anlamı yok bence. Ayrıca almak istiyorsanız da 15 Pro Max'a geçin. Ben biraz pişman oldum çünkü sanırım şarj konusunda beni çok yoracak gibi duruyor.
Dip Not : Iphone'da ki Pro & düz modeller, Samsung S23 & S24 lerin asıl telefonu temsil ettiğini, Pro Max ve Samsung Ultra modellerinin tablete yakın olduğunu düşünen biri olarak söylüyorum. Hala aynı kanıdayım ama bu batarya neden bu kadar düşük maalesef aklım almıyor. Sadece batarya yüzünden Pro Max alsaymışım almışken dedim.
Düzenleme : 14 Olarak okumuşum, bir de 14 Pro modeli varmış, sadece batarya performansı için dilerseniz 15 Pro Max'a geçebilirsiniz bence onun haricinde tamamen anlamsız.
 

Geri
Yukarı