Huawei Kendi Bağımsız İşletim Sistemini Tanıttı: Harmony OS Next

Batacaklar herhalde. Daha uygulama mağazalarında adamakıllı uygulama yok. Huawei önceden kaliteli ve güzel bir markaydı ancak şu anda neredeyse hiç kimse Huawei kullanmıyor.
Telefon alanında zayıflasalar da giyilebilir teknoloji alanında özellikle saatlerde iyi iş çıkarıyorlar hâlâ. 👀
 
Android gibi donanım düşmanı hantal bir işletim sistemi olmazsa tutar bence.
Geliştiricilerinden desteği önemli tabi sonuçda whatsapp gibi uygulamaları desteklemezse kimse almak istemez çünkü insanlar artık sms falan kullanmak istemiyorlar çağ dışı gibi bişey önemli olan içerik üreticilerin desteği ve android' e kıyasla performanslı olabilmesi bunu yaparlarsa işte Google' a sağlam tokat atarlar.
Android mi donanım düşmanı, hantal :D? Note 8'e kurulan Android 14 bile buna güldü
 
Aslında APK kullanımına onay verilse veya Google'nin zekasını kendi tarayıcılarına yapsalar ve uygulama indirme yeri güzel olsa kullanılır. Her şey destek harbiden..
 
Batmazlar. Bu yıl marka değerini arttirmislardi diye biliyorum. Sadece Çin bile yeterli bence ayakta durmasi icin.

Batacaklar derken aslında biraz mübalağa yapmıştım. Ancak yine de Apple veya Samsung gibi markaların yanında rekabet etmeleri çok zor.

Elbette, Android Package Kit. Fakat Linux sadece. Deb ve. RPM fakat Wine ile .exe kurulabiliyor. O tip bir araç geliştirilebilir.

Hiç sanmıyorum. Böyle destek vs. Vermeyip APK yüklemeye izin vermezler.
 
Bu çok zor. LiteOS bir Linux değil bir kere. Dakika bir gol bir destek olmaması için.
Kesinlikle. Ben 2017de çıkmış bir Huawei kullanmıştım değiştirme amacım depolama alanının 16gb olmasıydı, telefonu 2022ye kadar kullandım telefonda ne bir kasma ne bir zorlanma gerçekten Android deviydi. Oppo ve Xiaomi'ye oolması gereken Huawei şirketine olmasaydı şuan Samsung falan kalitesiz olurdu...
 

Geri
Yukarı