LoL zaman kaybı, öncelikle annenize küfür yiyeceksiniz saçma sebeplerden ötürü. Hem de neredeyse her gün, oyunun yaş ortalaması çok düşük. Nezaket kavramı diye bir şey yok. Örneğin dedikleri bir şeyi yapmadın mı?
Sülalen, annen küfür yiyor anında.
Son çıkan karakterler oyunun tarzına hiç uymuyor, anime karakteri gibi yapmaya başladılar, ilgi çekmek için mi bilmiyorum.
Oyunda sadece bir tane harita var, onu sonsuza dek oynuyorsunuz, ARAM'da öyle. Kamera kilitli oynama mekaniği de rezalet.
Çoğu karakter de dengesiz, birkaç kill aldıklarında her yeri temizliyorlar, sonda durdurulmuyor, özellikle yeniyseniz hiç bilmediğiniz için daha da sinir olursunuz.
İllaki MOBA oynayacaksanız Heroes of the Storm oynayın, Blizzard'ın. Kitlesi çok daha kaliteli, haritaları çeşitli, şampiyonları düzgün.