Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G alınır mı?

GotfnX

Picopat
Katılım
20 Ocak 2024
Mesajlar
63
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Bu telefon alınır mı? Genelde IMEI şikayetleri var. Xiaomi resmi olarak bu telefonu satmıyor mu? Hep IMEI klon sebepleri varmış.
 
Alacaksan yurt dışı al, git bir telefoncuya atsın sana 300TL'ye IMEI çok daha ucuza gelir.
 
Alınmaz hocam. Bende aynısını almayı düşünüyordum o imei sıkıntılarından dolayı vazgeçtim. İsterseniz trendyoldan girip bakın her satıcının yorumlarında birkaç kaçak telefon gönderilmiş diyenler var. Güzel yorum atanlarında çoğu muhtemlen kontrol etmemiş imeisini. Ben üstüne biraz daha koyup S20 Fe aldım güncelleme falan umrumda olmuyor. Siz daha fazla üstüne koyamazsanız A34 Alabilirsiniz.

Alacaksan yurt dışı al, git bir telefoncuya atsın sana 300TL'ye IMEI çok daha ucuza gelir.
Arkadaşın bahsettiği şeyden haberim yok 300 tlye imei kaydı yapılabiliyorsa alabilirsiniz ben pek bilmiyorum o şeyi ama ben A34 alır geçerdim karar size kalmış.
 
Arkadaşın bahsettiği şeyden haberim yok 300 TL'ye IMEI kaydı yapılabiliyorsa alabilirsiniz ben pek bilmiyorum o şeyi ama ben A34 alır geçerdim karar size kalmış.

Redmi Note 12 Pro 5G IMX766 sensörü sayesinde A54 dengi bir cihaz hocam haberiniz olsun.

Redmi Note 12 Pro 5G ithalatçı garantili bir cihaz, Xiaomi Türkiye garantili hali yok. IMEI sıkıntılarını dert etmem diyorsan al gitsin.
 
IMEI kaydı direnç ile yapılıyorsa 1000-1500 lira arası ancak hallolur, 300 liraya ancak yazılımsal IMEI atılabilir, o da yeni modellerde var mı yok mu sorup emin olmak gerek.
 
Kaçak yollarla getirtip IMEI çaktırıp Xiaomi Türkiye garantili olmayan bir telefon almazdım.
Az daha çıkılıp resmi Türkiye cihazı, Samsung Türkiye garantili A34 alınır.
Çok fark yok aralarında ama kamerada bir nebze Note 12 Pro 5G daha üstün
 
Samsung ve Xiaomi almadığıma şükrediyorum, arayüz vs çok daha stabil hızlı sorunsuz çalışıyor, Huaweinin alt markası Honor modellerine de bakabilirsiniz, dünya varmış dedim gerçekten.

Honor 90 kullanıyorum.
 
Samsung ve Xiaomi almadığıma şükrediyorum, arayüz vs çok daha stabil hızlı sorunsuz çalışıyor, Huawei'nin alt markası Honor modellerine de bakabilirsiniz, dünya varmış dedim gerçekten.

Honor 90 kullanıyorum.

Hocam Honor 90 sanki bütçeyi biraz aşıyor gibi + kullanıcı temperli cam takamayacak telefona ve ekran kırılma maliyeti çok olacak.
 

Geri
Yukarı