Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G alınır mı?

Bütçe
8000-12500

Easy Peasy1f

Decapat
8.000-12.500 TL bütçe için en iyi bu modeli buldum. Yurt dışı kaçak şekilde almak istemediğim için Teknosa'dan almayı düşünüyorum, bugün içerisinde mağazısına gidip bakacağım fakat internet sitesinde "Türkiye garantili yazıyor ancak cihaz Çin model geliyor ithalat yoluyla IMEI atılmış cihaz yolluyorlar ve bl kilidi açık tavsiye etmiyorum" şeklinde bir yorum gördüm. Bl kilidi dedikleri şey ne bilmiyorum fakat mağazada satılıyor ise oradaki modellerde internetteki gibi kaçak mıdır? Ayrıca genel olarak bu model alınır mı? Band 20 ile alakalı şeyler duydum fakat aslı var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi Note 13 pro 4g yi de incelemenizi öneririm. Hafıza ve ram miktarına göre fiyat değişiyor. Bütçenize göre karar verebilirsiniz. 12 - 512 gb olan versiyonunu kullanıyorum. Parasından iyi cihaz.

Redmi Note 13 Pro 4G'yi de incelemenizi öneririm. Hafıza ve RAM miktarına göre fiyat değişiyor. Bütçenize göre karar verebilirsiniz. 12 - 512 GB olan versiyonunu kullanıyorum. Parasından iyi cihaz.

Hocam o cihaz normalde bütçemin üstünde kalıyor fakat Trendyol vb. yerlerde ithalatçı garantili olarak 12-13 bin TL arasında. Bu tarz yerlerden telefon alınır mı? Emin değilim.

Hocam o cihaz normalde bütçemin üstünde kalıyor fakat Trendyol vb. yerlerde ithalatçı garantili olarak 12-13 bin TL arasında. Bu tarz yerlerden telefon alınır mı? Emin değilim.

Benim önerdiğim cihazın işlemcisi Medaitek olduğu için imei kayıdı çok basit ve sorunsuz oluyor. Bence imei kaydedilmiş cihazlara bile bakabilirsiniz.
Ben imei kayıt edilmiş 12 / 512 versiyonunu 11 bine aldım. Yıllardır telefonumu bu şekilde kullanıyorum. Hep mediatek işlemci seçiyorum. Bir önceki telefonumda Resmi note 10S idi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı